ORLOVI, DOBILI STE BISER! Srpsko čudo od deteta izbacilo Real iz Kupa kralja! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

SVAKA ČAST!

ORLOVI, DOBILI STE BISER! Srpsko čudo od deteta izbacilo Real iz Kupa kralja! (FOTO) (VIDEO)

Pozivan je nedavno i među mlađe omladince Srbije, generacija u kojoj su Strahinja Bošnjak iz Partizana i Luka Ilić iz Crvene zvezde...

Objavljeno:

Trećeligaš Ljeida izbacila je člana elite Real Sosijedad pobedom od 3:2 u San Sebastijanu, iako je gubila sa 2:0, a odlučujući gol dao je mladi srpski napadač Bojan Radulović!

Momak star 18 godina, zatresao mrežu Sosijedada samo tri minuta pre kraja ove više nego uzbudljive utakmice. A sjajno mu je centrirao Manuel Molina

SVI TREBA DA ZNAJU ŠTA DRUGARSTVO ZNAČI: Milojević oduševljen gestom Pešića prema Jovičiću! (FOTO) (VIDEO)

Znate li šta znači slovo K u imenima PAOK i AEK? Ovo je priča o velikanima koji su nastali u KRVI TURSKOG GENOCIDA nad Grcima! (FOTO) (VIDEO)

Radulović mlađi ušao je u prvi tim španskog kluba u junu, a ovo mu je bio prvi gol u dresu Ljeide u tekućoj sezoni. Pozivan je nedavno i među mlađe omladince Srbije, generacija u kojoj su Strahinja Bošnjak iz Partizana i Luka Ilić iz Crvene zvezde.

Barselona je savladala Mursiju sa ukupnih 8:0 i tako otišla u osminu finala Kupa Kralja.

Katalonci su samleli Mursiju sa 5:0. Od startera su igrali samo Pike i Semedo, od rezervista Silesen, Vermalen, Alkaser, Dinj, Denis Suarez, Deulofeu, Aleš Vidal, a šansu od prvog minuta su dobila trenutno dvojica najtalentovanijih tinejdžera iz Barsine škole - Oriol Buskets i Karles Alenja.

Povela je Barsa golom Paka Alkasara u 16. minutu, 56. minutu Đerar Pike je pogodio za 2:0, u 60. Aleiš Vidal za 30, u 74. Denis Suarez za 4:0, a tačku je stavio Hose Arnaiz u 79.

Kup kralja, 1/16 finala:

Barselona - Mursija 5:0 (1:0)

Sosijedad - Ljeida 2:3 (2:0)

Sevilja - Kartahena 4:0 (3:0)

21.30 Atletik Bilbao - Formentera

21.30 Atletiko Madrid - Elče

21.30 Las Palmas - Deportivo

BONUS VIDEO: Milan Mačvan posle utakmice sa Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.