Svi znate da je Bata Kankan bio predsednik Voše, ali pojma niste imali da je bio prvi čovek OVOG VELIKANA! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

ZAISTA RETKO KO ZNA

Svi znate da je Bata Kankan bio predsednik Voše, ali pojma niste imali da je bio prvi čovek OVOG VELIKANA! (FOTO)

Čovek sa nadimkom čuvenog plesa iz još čuvenijeg pariskog noćnog kluba „Mulen ruž”, Ratko Butorović, poznatiji kao Bata Kankan, počeo je svoju karijeru punu kontroverzi još pre tridesetak godina tako što je radio kao telohranitelj u Beču

Objavljeno:

Ratko Bata Buturović bio je kontroverzni biznismen nadaleko poznat kao predsednik fudbalskog kluba Vojvodina, ali retki su znali koje druge sportske velikane je predvodio.

Znate li šta znači slovo K u imenima PAOK i AEK? Ovo je priča o velikanima koji su nastali u KRVI TURSKOG GENOCIDA nad Grcima! (FOTO) (VIDEO)

Butorović je na funkciju predsednika FK "Vojvodina" izabran juna 2009. godine. Pre toga je bio na čelu FK "Sutjeska" iz Nikšića, Bokserskog kluba "Vojvodina", Košarkaškog kluba "Radnički" iz Novog Sada i Košarkaškog kluba "PAOK" iz Soluna.

foto: Nebojša Mandić

Čovek sa nadimkom čuvenog plesa iz još čuvenijeg pariskog noćnog kluba „Mulen ruž”, Ratko Butorović, poznatiji kao Bata Kankan, počeo je svoju karijeru punu kontroverzi još pre tridesetak godina tako što je radio kao telohranitelj u Beču. Tu se navodno intenzivno družio sa Đorđem Božovićem Giškom, ubijenim komandantom Srpske garde.

PAKAO! Užasan pad osvajača Četiri skakaonice, stradale glava i grudni koš! (VIDEO)

Sredinom osamdesetih vratio se u Srbiju. Saznalo se da je promenio prezime, upravo po povratku sa „školovanja na životnom univerzitetu”, kako takveosobe zovu svoj boravak u inostranstvu, koji obiluje mnoštvom sumnjivih priča i indicija.

foto: Nebojša Mandić

Umesto Buturović, postao je Butorović. Na taj korak se navodno odlučio pošto pod pravim prezimenom nije mogao da računa na gostoprimstvo u Nemačkoj, Austriji i još nekim zemljama zapadne Evrope. U Novom Sadu se tvrdi da ni sa promenjenim prezimenom nije putovao na zapad čak i kada su pregovori oko transfera igrača sa stranim klubovima ugovarani na višemilionske sume. Navodno, putovao je samo u Grčku, gde je, opet navodno, imao vlasničkog udela u poznatom košarkaškom klubu PAOK iz Soluna. Tih osamdesetih, postao je jedan od „prvih privatnih biznismena u Jugoslaviji”, tako što je otvorio dragstor „Kan-kan”.

Voša dva meseca bez pobede na Karađorđu, Spartak je HIT SEZONE, Pavkov nastavlja da rešeta!

BONUS VIDEO: Stefan Peno posle pobede Srbije nad Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.