Delegacija FSS otišla u Rusiju da donese sreću! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

trebaće nam!

Delegacija FSS otišla u Rusiju da donese sreću! (FOTO)

Put glavnog grada Rusije otputovali su predsednik FSS Slaviša Kokeza, sportski direktor Goran Bunjevčević, vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić i članovi tehničkog osoblja Nemanja Filipović, Ivan Petrić i Pavle Simić...

Objavljeno:

Organizatori predstojećeg žreba za Svetsko prvenstvo u Rusiji vrše poslednje pripreme pred ceremoniju koja će u petak od 16 časova biti održana u Kremlju. Fudbalska reprezentacija Srbije obezbedila je plasman na Mundijal, a Savez će u petak na žrebu predstavljati delegacija koja je danas doputovala u Moskvu.

Voša dva meseca bez pobede na Karađorđu, Spartak je HIT SEZONE, Pavkov nastavlja da rešeta!

Put glavnog grada Rusije otputovali su predsednik FSS Slaviša Kokeza, sportski direktor Goran Bunjevčević, vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić i članovi tehničkog osoblja Nemanja Filipović, Ivan Petrić i Pavle Simić.

SVI TREBA DA ZNAJU ŠTA DRUGARSTVO ZNAČI: Milojević oduševljen gestom Pešića prema Jovičiću! (FOTO) (VIDEO)

Znate li šta znači slovo K u imenima PAOK i AEK? Ovo je priča o velikanima koji su nastali u KRVI TURSKOG GENOCIDA nad Grcima! (FOTO) (VIDEO) Nadajmo se da će nam delegacija koja je otputovala u Moskvu doneti sreću i da će Srbija biti u grupi sa sebi ravnim reprezentacijama.

BONUS VIDEO: Milan Mačvan posle utakmice sa Gruzijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.