Inostrane sudije pokidale u Srbiji! Da li ste očekivali ovakve ocene?
Foto: AP

FSS jasan

Inostrane sudije pokidale u Srbiji! Da li ste očekivali ovakve ocene?

Arbitri koji dolaze iz zemlje domaćina SP 2022.,glavni sudija Salman Ahmad Falahi i pomoćnici Kaled Aiad Kalaf i Majid Hudaires Alšamari delili su pravdu na meču 15.kola Prve lige Srbija ČSK – Jagodina

Objavljeno:

Prvi put u istoriji srpskog fudbala (ne i jugoslovenskog), jedan meč Prve lige Srbija sudile su strane sudije, u ovom slučaju arbitri iz Katara koji su četvrtu godinu zaredom gosti našeg Fudbalskog saveza, a sve u cilju edukacije koju im pruža naša Sudijska organizacija.

Arbitri koji dolaze iz zemlje domaćina SP 2022.,glavni sudija Salman Ahmad Falahi i pomoćnici Kaled Aiad Kalaf i Majid Hudaires Alšamari delili su pravdu na meču 15.kola Prve lige Srbija ČSK – Jagodina, i posao su odlično obavili. Rezultat utakmice bio je 5:1, a vredi istaći da je kod rezultata 0:0 sudija dosudio kazneni udarac za domaću ekipu, da je pokazao samo jedan žuti karton i dosudio ukupno samo 15 prekršaja!

Sve ovo ide u prilog odluci FSS da uspostavi i održava saradnju sa domaćinom Svetskog prvenstva 2022. gde fudbal napreduje velikim koracima ali i suđenje pokazuje zavidne rezultate.

BONUS VIDEO: Raduljica posle pobede Srbije nad Austrijom

(Espreso.co.rs/FSS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.