U Srbiji bi odmah bio otvoren lov na sudiju i počeo rat saopštenjima, a evo kako velika Barsa reaguje na to što je očigledno pokradena! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/ GOLAZO TV

Ostali su bez tri boda

U Srbiji bi odmah bio otvoren lov na sudiju i počeo rat saopštenjima, a evo kako velika Barsa reaguje na to što je očigledno pokradena! (VIDEO)

Sudija u Valensiji nije priznao čist pogodak Mesiju, iako je lopta prešla gol liniju nekih 30 centimetara, a trener Barselone je ovako to prokomentarisao

Objavljeno:

I dok bi u Srbiji verovatno započela nova vrsta rata saopštenjima između klubova koja bi se smenjivala iz sata u sat, napadali svi od Saveza do protivnika, veliki klubovi drugačije gledaju na nepravde i sudijske greške.

KONAČNO I TU BARSU NEKO DA POKRADE! Mesiju nije priznat čist gol, lopta bila 30 cm iza linije! (VIDEO)

Upravo taj primer nam je dala Barselona koja je ostala bez pobede nad Valensijom i to zato što je sudija napravio previd i nije video da je lopta posle udarca Lionela Mesija bila 30 cm iza gol linije.

Uzalud su se bunili gostujući igrači, arbitar je ostao neumoljiv i igra je nastavljena, a katalonski klub je osvojio samo jedan bod u ovom meču.

I onda, umesto da se posle utakmice ospe drvlje i kamenje po sudiji i da se krene sa optužbama da ga je neko namerno instruisao da sudi na štetu Barselone, kao što smo navikli kada je reč u srpskom fudbalu, trener Katalonaca, Ernesto Valverde je postupio kao pravi gospodin.

foto: AP

- Protiv Malage smo zatresli mrežu pošto je lopta prethodno izašla u gol-aut. Svi mi zavisimo od sudija - rekao je o kontroverznoj situaciji Valverde, a njegov primer sledio je i Đordi Alba.

- Kontrolisali smo dešavanja na terenu, ali nas je njihov pogodak primorao da jurimo. Zaslužili smo sva tri boda. Bila je to velika greška sudija, ali može da se desi svakome. VAR tehnologija će pomoći fudbalu.

Dakle, fudbalski radnici u Srbiji, imate dobro proučite ovu besplatnu lekciju koju ste dobili.

BONUS VIDEO: Novak Đoković se smeje prilikom ulaska Ilije Đokovića na parket

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.