LEGENDARNI ITALIJAN ŽELI DA VODI SRBIJU NA MUNDIJALU: Pristajem pod bilo kojim uslovima! Za mene je to čast!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

Sam se nudi

LEGENDARNI ITALIJAN ŽELI DA VODI SRBIJU NA MUNDIJALU: Pristajem pod bilo kojim uslovima! Za mene je to čast!

Čelnici FSS-a dobro bi mogli da razmisle o njemu i njegovom predlogu

Objavljeno:

Srbija i dalje čeka na selektora fudbalske reprezentacije koji će "Orlove" voditi na Svetskom prvenstvu u Rusiji naredne godine.

Posle "neočekivanog" rastanka sa Slavoljubom Muslinom koji je odveo nacionalni tim na Mundijal, trenutno funkciju selektora vrši Mladen Krstajić.

Ponude su u međuvremenu odbili prvi pikovi Dragan Stojković Piksi i Veljko Paunović, pa javnost sada željno iščekuje koje će rešenje naći FSS, jer se ne sme još dugo čekati, ili će Krstajiću biti obrisan onaj prefiks "V.D.".

foto: EPA/yonhap

Jedan od onih koji se sada sam ponudio da bude selektor je i čuveni Italijan i nekadašnji trener Crvene zvezde, Valter Zenga.

Bivši legendarni golman, a potom i šef stručnih štabova nekoliko italijanskih klubova, otkriva da bi čak prihvatio bilo kakve uslove, jer je mesto selektora Srbije za njega čast.

foto: AP

- Nakon odlaska Siniše Mihajlovića sa kormila srpske reprezentacije, bio sam veoma blizu da ga nasledim na toj funkciji. Predsednik Karadžić je bio kod mene u Milanu i razgovarao sa mnom. Srbija za mene predstavlja nešto specijalno i bilo mi je veoma žao nismo uspeli da se dogovorimo. Danas, ako bi se ponovo ukazala takva šansa, prihvatio bih poziv pod bilo kojim uslovima. Bila bi mi čast - rekao je Zenga.

E sada ćemo videti kako će Kokeza, Bunjevčević i ostali reagovati na ovu njegovu ponudu.

BONUS VIDEO: Pozdrav Aleksandra Đorđevića i Novaka Đokovića posle meča Srbije i Austrije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.