Zbog potencijalne fudbalske afere veka u Milanu, morao je da reaguje i predsednik UEFA!
Foto: Fonetap

preti im izbacivanje iz evrope

Zbog potencijalne fudbalske afere veka u Milanu, morao je da reaguje i predsednik UEFA!

Čeferin je rekao da je veoma zabrinut zbog onoga što se dešava sa višestrukim prvakom Evrope

Objavljeno:

Situacija sa Milanom i fudbalska afera veka koja bi mogla da se dogodi naterala je i predsednika UEFA, Aleksandra Čeferina da reaguje.

NAJVEĆA FUDBALSKA PREVARA U ISTORIJI?! Kinez koji je kupio Milan je običan prevarant! Rosonerima preti izbacivanje iz Evrope!

Finansijsko stanje "rosonera" je i dalje nedefinisano, a sporazum sa FFP (Finansijskim fer-plejom) još nije usvojen, iako je klub dostavio planove i sumnje i dalje postoje.

foto: Fonetap

Klub je letos uložio 200 miliona evra u pojačanja, a rezultati, ali i prihodi izostaju, i samim time dolazi se do kršenja FFP zbog čega UEFA žestoko kažnjava klubove, a pominje se čak i izbacivanje slavnog i višestrukog prvaka Evrope iz svih evropskih takmičenja.

- Zabrinut sam, ali polovinom decembra nadležno telo treba da pruži svoje viđenje ovog slučaja. Sve je moguće, ali još uvek je preuranjeno davati bilo kakve opširnije izajve na ovu temu - rekao je Aleksandar Čeferin na ovu temu.

foto: AP Anthoni Calani

Podsećamo da je Milan letos kupio kineski biznismen Li Jonghong za koga se sada ispostavilo da u stvarnosti uopšte nije toliko bogat, niti da poseduje sve ono što se mislilo da poseduje.

BONUS VIDEO: Aleksandar Đorđević o povredama Stefana Jovića i Vladimira Lučića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.