KLADIONICE SU NAS POTPUNO IZNENADILE: Znaju li to oni nešto o Partizanu što mi ne znamo?! A ni kvote na Zvezdu nisu ništa čudnije!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda/Beta/Branislav Božić

otkud ovo?!

KLADIONICE SU NAS POTPUNO IZNENADILE: Znaju li to oni nešto o Partizanu što mi ne znamo?! A ni kvote na Zvezdu nisu ništa čudnije!

Priznajemo da nismo očekivali da će ovakve šanse za pobedu biti procenjene od strane "bukmejkera"

Objavljeno:

Nikada se nije dogodilo da srpski fudbal ima ovakvu situaciju da mu se dva kluba bore za prolazak grupne faze nekog evropskog takmičenja, jer pre svega nikada nismo imali dva kluba ni u takmičenju po grupama istovremeno.

I Partizan i Crvena zvezda imaju priliku čak kolo pre kraja da obezbede plasman u narednu fazu Lige Evrope i obezbedi sebi igranje i na proleće u drugom po jačini evropskom takmičenju.

Partizan igra na svom stadionu protiv Jang Bojsa, dok Crvena zvezda gostuje BATE Borisovu, a zanimljivo je videti kako "bukmejkeri" vide šanse dva srpska kluba za pobedu.

foto: Reuters

Moramo reći da smo prilično iznenađeni procenama i domaćih i svetskih kladionica i kvotama koje su dali na trijumfe srpskih ekipa.

Tako recimo, kao da ne veruju da crno-beli mogu da pobede švajcarski tim s obzirom na to da se kvota za njihov trijumf kreće od 2,70 do 2,80 i da je veća u odnosu na kvotu na pobedu Jang Bojsa, kome su šanse procenjene na 2,60 - 2,70.

Interesantno je recimo da je kvota na Partizan da će biti pobednik grupe, odnosno završiti takmičenje kao prvi tim - 10.

foto: Beta

I kod Crvene zvezde smo malo iznenađeni s obzirom da igra u gostima i to protiv tima koji je, takoreći, redovni učesnik grupne faze Lige šampiona, ali i svetski i domaći "bukmejkeri" veruju da su šanse za pobedu podjednake za oba tima.

I jednima i drugima je stavljena maltene ista kvota na trijumf - 2,75, eventualni kod nekih je na trijumf BATE-a 2,60.

Kada je reč o krajnjem ishodu da će biti nerešeno i u Beogradu i Belorusiji kvota je oko 3,20.

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara na treningu Partizana pred meč sa Jang Bojsom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.