Partizan objavio crtani film! Od ovoga će se igračima Jang Bojsa slediti krv u žilama, a Grobarima naježiti svaka pora! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Kad? ako ne sad!

Partizan objavio crtani film! Od ovoga će se igračima Jang Bojsa slediti krv u žilama, a Grobarima naježiti svaka pora! (VIDEO)

Napravljen je animirani snimak koji šalje visoku motivacionu poruku igračima i navijačima crno-belih

Objavljeno:

Utakmica sezone u Humskoj! Nema tu mnogo dileme, Partizan je pred ogromnim uspehom, onim koji mu je izmakao pre dve godine, a sada je dobio novu meč loptu.

Šampion Srbije u četvrtak od 21.05 igra protiv Jang Bojsa na svom stadionu i u slučaju pobede i tri osvojena boda obezbediće, kolo pre kraja grupne faze Lige Evrope, prolazak grupe i prvo prezimljavanje u evropskim takmičenjima još od sezone 2004/2005.

Jasno je da su zbog toga mobilisane sve snage kluba iz Humske, a jedan od najvažnijih uslova za pobedu biće i pune tribine i podrška koja će sa njih stići od Grobara.

Zato je napravljen i motivacioni video i to u vidu crtanog filma prožetog motivacionim porukama i pesmom, a nema sumnje da će podići i navijačima i igračima adrenalin i uneti im nejoš dodatnu dozu motiva, želje, volje, spremnosti, sigurnosti...

BONUS VIDEO: Tuča Grobara u Hali Pionir

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.