MOJ DRES TE ČEKA! Prepiska Bufona i Rakitića će vam uzdrmati svaki nerv u telu! (FOTO)
Foto: Fonet

kakva dva džentlmena!

MOJ DRES TE ČEKA! Prepiska Bufona i Rakitića će vam uzdrmati svaki nerv u telu! (FOTO)

Kao kolegi mi je žao što se neće oprostiti na Svetskom prvenstvu. Zadovoljstvo je igrati protiv njega...

Objavljeno:

Fudbaleri Barselone i Juventusa sastaju se u petom kolu Lige Šampiona, a zanimljiv uvod u taj meč napravili su prvotimac katalonskog klubaIvan Rakitić i golman Juvea i reprezentativac Italije, Bufon.

IZA ČUDA U SEVILJI KRIJE SE BOLNA PRIČA! Na 0:3 na poluvremenu je ušao u svlačionicu i rekao: Momci, ja imam rak! (VIDEO)

Hrvata su dirnule suze golmana posle eliminacije Italije u baražu sa Švedskom.

foto: Reuters

- Bufonu nemam šta da objasnim vezano za fudbal. Da mogu voleo bih njemu da prepustim mestu na Mundijalu. Sve što je u karijeri dao fudbalu je veliko. To znam svako dete koje počinje s njim da nabraja fudbalere. Dok sam slušao njegovu izjavu posle Švedske, poželeo sam da zaplačem sa Bufonom. Kao kolegi mi je žao što se neće oprostiti na Svetskom prvenstvu. Zadovoljstvo je igrati protiv njega - napisao je Rakitić.

Milojević odredio 20 ratnika za BATE, a jedan od ovih sa slike će dati gol za pobedu i evropsko proleće! To je predvideo napadač Zvezde pred put!

Nije se mnogo čekalo na odgovor druge strane.

- Dragi Ivane, još nastupam kao golman, ali da igram za Hrvatsku kao vezni fudbaler umesto tebe, ne bi bila najbolja ideja. Govorim to za tvoje dobro. Šalu na stranu, tvoje reči su mi veliki dar. Hvala tebi i Žordiju Albi, moj dres te čeka - poručio je Bufon.

- Hvala ti, dvoj dres biće sjajan dar - završio je Rakitić.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču protiv Rada

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.