NAJVEĆA FUDBALSKA PREVARA U ISTORIJI?! Kinez koji je kupio Milan je običan prevarant! Rosonerima preti izbacivanje iz Evrope!
Foto: AP Anthoni Calani

Nigde ne postoji

NAJVEĆA FUDBALSKA PREVARA U ISTORIJI?! Kinez koji je kupio Milan je običan prevarant! Rosonerima preti izbacivanje iz Evrope!

Milan se sa izbacivanjem iz Evrope suočavao i pre 10 godina, kada je utvrđeno da je klub umešan u aferu Kalčopoli...

Objavljeno: 09:41h

Novi gazda fudbalskog kluba Milana Li Jonghong je kineski milijarder, vlasnik ogromnih rudnika... ili ipak ne?

U aprilu su se mnogi pitali ko je čovek koji je kupio klub od Silvija Berluskonija za 750 miliona evra. Mnogi su pretraživali na internetu, ali nisu ništa preterano mogli da nađu o njemu. Gotovo da niko nije čuo ništa o njemu u Italiji u vreme kada je trebalo da kupi Milan.

REKAO JE "NE MOGU DA DIŠEM" I ONDA JE ZAUVEK SKLOPIO OČI: Zbog njegove smrti su poslednji put bili ujedinjeni svi navijači u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

NI BATE, NI ZIMA: Čega se to Mičel Donald strašno plaši pred gostovanje Crvene zvezde u Belorusiji?! (FOTO)

A ni u Kini nije bila bolja situacija, jer ga nije bilo na spisku najbogatijih Kineza.

Američki list "Njujork Tajms" je radio priču u vezi sa njim i ističe da ne može da bude ni među 400 najbogatijih, jer se samo uspešno lažno predstavlja kao milijarder. Navodi se da je većinu od 750 miliona evra, koliko je platio da preuzme Rosonere, pozajmio od američkog investicionog fonda, koji su u ugovor ubacili stavku da će postati vlasnici ukoliko im Kinez za godinu dana ne vrati novac.

foto: Reuters

Li Jonghong je tvrdio da je vlasnik ogromnih rudnika, ali su Amerikanci otkrili da ti rudnici uopšte nisu njegovo vlasništvo. Na njegov poslovni broj se javlja žena koja poriče bilo kakvu vezu sa njim.

VEĆ SE PRIČA O KOREOGRAFIJI! Protiv Skenderbega je bila sjajna, a za Jang Bojs je spremno ludilo... (FOTO) (VIDEO)

Nije samo on prevarant, već i njegova porodica ima priličnog iskustva sa tim. Naime, pre 10 godina su prevarili više od 5000 ljudi, a vrednost prevare bila je veća od 55 miliona evra. Brat i otac su dobili kaznu zatvora, dok je on prošao bez iste.

Milan je tokom ovog leta odradio ozbiljan prelazni rok i mnogi su pomislili da se vraća zlatno vreme rosonera, ali oni su na trećini šampionata na lošem sedmom mestu, i daleko od Lige šampiona, ali i od Lige Evrope.

foto: Reuters

Pojavila se informacija da Milanu preti izbacivanje iz Evrope ukoliko i uspe da se domogne mesta koje vodi u evropska takmičenja.

VOLELI GA ILI MRZELI, VELIČINA JE! Kristijano Ronaldo oborio još jedan rekord Lige šampiona! (VIDEO)

Podsetimo, Milan se sa izbacivanjem iz Evrope suočavao i pre 10 godina, kada je utvrđeno da je klub umešan u aferu Kalčopoli sa nameštanjem utakmica u Seriji A. Ipak su dobili pomilovanje i u kvalifikacijama za Ligu šampiona su igrali protiv Zvezde i eliminisali su je, a zatim i postali prvaci Evrope te sezone.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču protiv Rada

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.