NI BATE, NI ZIMA: Čega se to Mičel Donald strašno plaši pred gostovanje Crvene zvezde u Belorusiji?! (FOTO)
Foto: EPA/KOCA SULEJMANOVIC

KAPITEN JE ISKREN

NI BATE, NI ZIMA: Čega se to Mičel Donald strašno plaši pred gostovanje Crvene zvezde u Belorusiji?! (FOTO)

Crveno-bele u Borisovu očekuje hladno vreme, sam Donald ne voli zimu. Nije mu prijala dok je nosio dres ruske Mordovije... Ali, nije ni to ono čega se najviše boji

Objavljeno:

Crvena zvezda želi ovu vrlo dobru povratničku evro sezonu da pretvori u odličnu prolaskom u 1/16 finala Lige Evrope, a da bi se do toga stiglo, sa "Borisov arene" puleni Vladana Milojevića u četvrtak moraju da izađu sa osmehom. Sa bodom ili sva tri.

PAKAO BI BIO ODMOR! I to ne samo pred BATE! Zvezdi se dogodilo ono najgore... (FOTO) (VIDEO)

Optimizam provejava u izjavama igrača, pa je i kapiten Mičel Donald (kad na terenu nisu Milijaš i Anđelković) uveren da crveno-beli neće izgubiti od BATE Borisova (četvrtak, 19.00, RTS 1). Holanđanin se ne pribojava iskusnog rivala...

foto: Dado Đilas

- Ne plašim se njih, već nas. Mi umemo sebi da budemo najveći neprijatelj, da sebi otežamo situaciju. Svaki tim u Ligi Evrope je dobar, ali se pokazalo da kad igramo kako treba, možemo svakog da pobedimo. To moramo da pokažemo na terenu, da ne komplikujemo, da odigramo jednostavno, odgovorno, sa mnogo trčanja, borbe, žara. I da verujemo. A, vidim da ceo klub veruje u uspeh - rekao je Donald, kao da je javno želeo da uputi neke poruke saigračima.

REKAO JE "NE MOGU DA DIŠEM" I ONDA JE ZAUVEK SKLOPIO OČI: Zbog njegove smrti su poslednji put bili ujedinjeni svi navijači u Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Crveno-bele u Borisovu očekuje hladno vreme, sam Donald ne voli zimu. Nije mu prijala dok je nosio dres ruske Mordovije:

foto: Dado Đilas

- Imao sam sreće da sam od oktobra bio povređen pa nisam igrao na minus 10. Samo sam gledao mečeve. Znam kako može da bude hladno, ali ne smemo u tom detalju da unapred tražimo opravdanje jer smo profesionalci. Očekujem tvrdu, tešku utakmicu po hladnom vremenu. Ulog je veliki.

Ostatak intervjua pogledajte OVDE.

Ekspedicija crveno-belih u sredu u 10.00 putuje, odsešće u Minsku i tamo trenirati na terenu Fudbalskog saveza Belorusije, jer je Borisov udaljen od glavnog grada 70 kilometara. Posle meča, baš kao i u Londonu, ekipa će prenoćiti u Minsku i vratiti se u Beograd u petak.

NOLE, HVALA TI! Ljudi, ne sanjate, Đoković je doveo Klarensa Sedorfa u Srbiju! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču protiv Rada

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.