Grobari i Delije, zna se gde možete da gledate mečeve sezone svojih klubova!
Foto: Espreso

Određeno ko šta prenosi

Grobari i Delije, zna se gde možete da gledate mečeve sezone svojih klubova!

Utakmica Partizan - Jang bojs igra se u četvrtak od 21.05, dok Crvena zvezda svom meč počinje u 19 časova

Objavljeno:

Posle tri nedelje pauze nastavlja se borba srpskih timova u Ligi Evrope.

Crvena zvezda gostuje u Belorusiji na meču protiv BATE Borisova, dok Partizan u Beogradu dočekuje ekipu Jang Bojsa. Obe utakmice mogle bi da budu presudne u bici za prolazak u narednu fazu ovog evropskog takmičenja.

Može sudija da pogreši jednom, dva, tri puta, ali da za minut pogreši PET puta na štetu jednog kluba?! Iz Čačka ne prestaju da bljuju vatru po arbitrima!

Svi oni koji nisu u mogućnosti da dođu na stadion u Humskoj utakmicu Partizan - Jang Bojs moći će da prate u direktnom TV prenosu na prvom kanalu Radio televizije Srbije.

foto: EPA/Andrej Cukić

Medijski javni servis Srbije obezbedio je i signal iz Borisova, tako da će od 19 časova na prvom kanalu prenositi i meč BATE - Crvena zvezda. Navijači Crvene zvezde mogu da biraju jer će direktan prenosi iz Borisova biti obezbeđen i na trećem kanalu TV Arena sport.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Podsetićemo da je KK Crvena zvezda pozvao navijače da dođu u "Beogradsku Arenu" na zajedničko praćenje utakmice iz Borisova jer već od 21 košarkaši igraju protiv Baskonije svom meč 9. kola Evrolige.

ĐUKIĆ UBO GROBARE DIREKTNO U OKO: Neviđena ispala trenera Partizana, sloganom Delija zvao navijače na Jang Bojs! (VIDEO) Utakmica Partizan - Jang bojs igra se u četvrtak od 21.05, dok Crvena zvezda svom meč počinje u 19 časova.

BONUS VIDEO: Espreso simulacija žreba za Svetsko prvenstvo 2018

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.