ĐUKIĆ UBO GROBARE DIREKTNO U OKO: Neviđena ispala trenera Partizana, sloganom Delija zvao navijače na Jang Bojs! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Милош ЦЗБГ

Kipte od besa

ĐUKIĆ UBO GROBARE DIREKTNO U OKO: Neviđena ispala trenera Partizana, sloganom Delija zvao navijače na Jang Bojs! (VIDEO)

Iako je snimak uklonjen sa Jutjub kanala i sajta crno-belih, i dalje postoji na društvenim mrežama gde Grobari besne na svog trenera, dok im se ljuti rivali, Delije, podsmevaju

Objavljeno: 08:55h

Miroslav Đukić ne da je stao na žulj Grobarima, nego ih je ubo direktno u oko.

Navijači Partizana ionako ne veruju previše u sadašnjeg trenera, iako su se igra i rezultati značajno popravili u poslednjih mesec dana, a sa ovim gafom ih je doveo do ludila.

U najavnom i motivacionom videu u kome se pozivaju navijači da dođu na stadion u Humskoj i pruže podršku timu protiv Jang Bojsa, u utakmici u kojoj odlučuju o prolasku grupne faze Lige Evrope, Đukić je napravio ogroman eksces.

- Partizan je život, ostalo su sitnice - rekao je Đukić direktno u kameru i izazvao gnev i bes navijača crno-belih, dok su Delije istog trenutka počele da se podsmevaju na društvenim mrežama.

Razlog? Pa, već više od decenije je jedan od glavnih slogana među navijačima Crvene zvezde "Zvezda je život, ostalo su sitnice", a upravo je njega iskoristio trener najvećeg rivala.

Zato sada navijači Zvezde koriste priliku da dodatno provociraju svoje ljute protivnike, kao što su oni njih svojevremeno kada je Vasa Micić na proslavi Zvezdine titule pred Delijama zapevao Partizanovu navijačku pesmu.

U međuvremenu je klub uklonio snimak i sa zvaničnog kanala na Jutjubu i sa sajta, jer su verovatno uvideli grešku ili im je neko skrenuo pažnju na to, ali na njihovu žalost snimak je opstao na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Otkrivanje biste Rajku Mitiću na Marakani

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.