Oštar odgovor Borcu iz Čačka stigao iz Subotice: Zatečeni smo akterima koji su potcenili protivnika, omalovažili fudbal!
Foto: Printscreen / Youtube / RTV Vojvodina

neće valjda da se nastavi rat...

Oštar odgovor Borcu iz Čačka stigao iz Subotice: Zatečeni smo akterima koji su potcenili protivnika, omalovažili fudbal!

U ovom slučaju je žrtva srpski fudbal u celini i nanešen mu je ozbiljan udarac. Mi ćemo nastaviti marljivo da radimo i da se pripremamo za nove mečeve kako bi nastavili niz dobrih rezultata i zadržali ovu poziciju na tabeli - navodi se u saopštenju.

Objavljeno:

Fudbaleri Spartaka i Borca su bili deo fijaska u srpskom fudbalu, najpre Čačani koji su protestvovali protiv sudijske odluke u prvom poluvremenu, da pokaže penal za domaćina i dodeli dva crvena kartona gostima.

Najpre se Borac oglasio saopštenjem, ponavljale su se sporne situacije dosta puta, a sada je na red došao Spartak sa istim plasmanom u medije, uz naredne reči koje prenosimo u celosti.

OZBILJNO PRIZNANJE ZA NAŠEG SUDIJU: Mažić će biti glavni u jednom od NAJVEĆIH DERBIJA IKADA! (VIDEO)

- Zatečeni smo ponašanjem aktera utakmice koji su svojim radnjama potcenjivali protivnika, omalovažavali fudbal kao sport, a publiku koja je došla da gleda sportsku predstavu po izuzetno hladnom vremenu doveli u zabludu i u stanje da se potpuno okrene protiv njih samih. Želimo da kažemo da našem klubu nije potrebna ničija pomoć kako bi se pobedila ekipa koje je zadnja na tabeli, pa tako ni pomoć sudije. Istine radi konstatujemo da je pre dosuđenog kaznenog udarca postojao još jedan kazneni udarac koji nije dosuđen za našu ekipu, a sve to pri rezultatu 0:0, a mi nismo osećali potrebu da kasnimo na drugo poluvreme i da sedimo na travi. Ostajali smo na nogama borili se i zbog toga smo sada tu gde jesmo, a mi smo treći na tabeli, sa jako mladim timom i sa odličnom igrom i što je najbitnije sa osmehom na licu, mirna srca i čiste savesti. Ne želimo da dođe do zamene teza i da ispadne da je neko ko to nije, žrtva. U ovom slučaju je žrtva srpski fudbal u celini i nanešen mu je ozbiljan udarac. Mi ćemo nastaviti marljivo da radimo i da se pripremamo za nove mečeve kako bi nastavili niz dobrih rezultata i zadržali ovu poziciju na tabeli - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO: Espreso simulacija žreba za Svetsko prvenstvo 2018

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.