TRAŽI SE SELEKTOR, A ON JE МЕĐU KANDIDATIMA! Da li će mu biti teže nego prvi put?! (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube

BOMBA!

TRAŽI SE SELEKTOR, A ON JE МЕĐU KANDIDATIMA! Da li će mu biti teže nego prvi put?! (FOTO)

Ko zna, možda ponovo sedne u vruću stolicu...

Objavljeno: 22:04h

Siniša Mihajlović je prošle godine seo na klupu Torina umesto Venture koji je postao selektor Italije. Posle Venturinog debakla na klupi Azura i katastrofe u kvalifikacijama za Mundijal, iskusni starteg je ekspresno dobio otkaz.

OVO IMA SAMO U SRBIJI! Golman Borca deganžirao lopte van stadiona, fudbaleri posedali na teren i umalo pretukli sudiju! (FOTO) (VIDEO)

foto: Fonet

Italija trenutno traži selektora, a o eventualnoj ponudi da preuzme Azure, mediji su pitali i Mihajlovića koji nije krio da je to primamljiva opcija.

- Ja selektor Italije? Pa ko to ne bi voleo? Ko ne bi želeo da bude selektor Italije? Dve godine sam bio selektor Srbije i bila mi je velika čast. Bila bi mi čast i u Italiji - rekao je Mihajlović posle meča sa Kjevom.

Ipak, njegov selektorski angažman u Italiji ostaje samo u domenu teorije i nagađanja. Za sada nije ozbiljan kandidat da opet zameni Venturu.

VEČITO RIVALSTVO NE RUŠI DRUGARSTVO! Jedan gine za Zvezdu, drugi za Partizan, a sta onda to rade zajedno?! (FOTO)

Međutim, trenutno nema favorita za klupu Azura, jer pomenuti kandidati ne žele da prihvate ponudu i rade sa predsednikom FS Italije, Karlom Tavekijom koji odbija da ponudi ostavku na kojoj isnsitira javnost na Čizmi.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču protiv Rada

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.