Da li ste uopšte sumnjali koga bi Srbi i Hrvati najviše voleli za protivnika na Mundijalu?
Foto: Dado Đilas

pa, nego!

Da li ste uopšte sumnjali koga bi Srbi i Hrvati najviše voleli za protivnika na Mundijalu?

Prema anketi Kurira, 36 odsto ispitanih je poželelo Hrvate u istoj grupi sa Srbima. Slično je i u komšiluku. Na portalu Goal.hr izašli su rezultati glasanja hrvatskih navijača koji su birali rivale iz svih šešira, a čak 22,9 odsto njih se izjasnilo za Srbiju kao rivala u grupi

Objavljeno:

Po svim anketama, fudbalski fanovi u obe zemlje sanjaju o međusobnom duelu već u grupi Svetskog prvenstva.

Navijači fudbalskih reprezentacija Srbije i Hrvatske voleli bi da se ove dve selekcije nađu u istoj grupi na SP u Rusiji.

Konačno je dočekao: Jokanović preuzima premijerligaša! I to će biti ISTORIJSKI momenat! (FOTO)

Prema anketi Kurira, 36 odsto ispitanih je poželelo Hrvate u istoj grupi sa Srbima. Slično je i u komšiluku. Na portalu Goal.hr izašli su rezultati glasanja hrvatskih navijača koji su birali rivale iz svih šešira, a čak 22,9 odsto njih se izjasnilo za Srbiju kao rivala u grupi.

Ovaj čovek nije sav svoj! Pašćete u komu kada vidite koga je Samardo okrivio za otkaz u Partizanu! (FOTO)

Milan Lane Jovanović, čuveni srpski fudbaler, smatra da je dobro što srpski navijači žele Hrvate, jer to pokazuje veru u fudbalere.

- Voleo bih da budemo u grupi koju ćemo proći (smeh)! Ako je verovati anketama u Srbiji i Hrvatskoj, izgleda da i jedni i drugi veruju u svoje reprezentacije. To uopšte nije loše. Uvek u grupi priželjkuješ onoga kojeg možeš da prođeš. To je dobar indikator - kazao je Lane Jovanović i nastavio:

- Ne bih za rivala voleo Nemačku, Francusku, Englesku, Brazil, Španiju i Argentinu. Svi ostali mogu (smeh).

SKANDAL! Isplivao eksplicitni snimak žestoke akcije žene reprezentativca Severne Irske! A on nije na njemu! (VIDEO)

Aljoša Asanović, nekadašnji fudbalski reprezentativac Hrvatske, kurtoazno je izjavio da bi voleo da se dve reprezentacije mimoiđu u početnoj fazi na Mundijalu.

Ovo se samo u Brazilu rađa! Boban Marjanović uhvaćen SA NAJBOLJOM RIBOM NA SVETU! (FOTO)

- Valjda je normalno što Hrvati žele Srbe u grupi i obrnuto (smeh). Ja ne bih voleo. Bilo bi bolje i za nas i za vas da se sastanemo u polufinalu. Hrvatska ima sjajnu generaciju, igrače koji igraju ključne uloge u najjačim evropskim klubovima, i zato smatram da moramo napraviti rezultat u Rusiji. Srbija takođe ima kvalitet, jer je dominantno prošla grupu - rekao je Aljoša Asanović.

BONUS VIDEO: Samardo Semjuels za Espreso

(Espreso.co.rs/Kurir/Goal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.