VRATIO SE IBRA! Čelsi bez problema savladao VBA, Salah rastužio Tadića, Siti bolji od Lestera! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

PREMIJER LIGA, 12. KOLO

VRATIO SE IBRA! Čelsi bez problema savladao VBA, Salah rastužio Tadića, Siti bolji od Lestera! (FOTO) (VIDEO)

Ozil je izveo prekid sa desne strane, Mustafi je bio najviši u skoku i sjajnim udarcem matirao je Ljorisa...

Objavljeno: 21:18h

Fudbaleri Arsenala pobedili su ekipu Totenhema rezultatom 2:0 u 12. kolu Premijer lige. Arsenal je danas bio za klasu bolji od Totenhema, Vengerov tim je podsetio na najbolje dane, a do pobede je došao golovima Mustafija u 36. i Sančeza u 41. minutu.

U Srbiji hladno, na Topčideru vrelo! Delije napravile ludnicu na početku meca, a posle gola je usledila atmosfera kao na Bombonjeri! (Video)

Arsenal je u prvih 45 minuta odigrao najbolje poluvreme od početka sezone. Igrači Arsena Vengera bili su svuda po terenu, zatvorili sve napade Totenhema i u potpunosti neutralisali pakleni napadački trio Eriksen-Ali-Kejn.

foto: Reuters

U 36. minutu Arsenal je poveo, ali ruku na srce posle nedozvoljene pozicije. Ozil je izveo prekid sa desne strane, Mustafi je bio najviši u skoku i sjajnim udarcem matirao je Ljorisa, a usporeni snimak je pokazao da je Nemac za nekoliko centimetara bio bliži golu od odbrane gostiju.

Samo pet minuta kasnije, Arsenal je imao dva gola prednosti, delovalo je da je i ovo bio mali ofsajd, ali je usporeni snimak pokazao da je Lakazet bio u liniji, mada je te nijanse teško videti i usporeno. Sve u svemu, Francuz je pobegao odbrani, proigrao Sančeza koji je zakucao loptu pod prečku za 2:0.

U Beogradu je vreme kao u Sibiru, ali to ih nije sprečilo! Delije prepunile ulaz na zapadnoj tribini, a evo i zašto! (FOTO) (VIDEO)

foto: Fonetap

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas u gostima ekipu Lestera sa 2:0, u utakmici 12. kola Premijer lige, a ubedljive i sigurne pobede upisali su i Čelsi i Liverpul.

Golove za Siti postigli su Gabrijel Žesus u u 45. i Kevin de Brujne u 49. minutu.

Mančester siti je prvi na tabeli Premijer lige sa 34 boda, odnosno ima devet bodova više od drugoplasiranog Čelsija. Lester na 12. mestu sa 13 bodova.

foto: AP

Fudbaleri Čelsija su u gostima pobedili Vest Bromvič sa ubedljivih 4:0.

Tri od četiri gola fudbaleri Čelsija su postigli u prvom poluvremenu - Alvaro Morata u 17, Eden Azar u 23. i Markos Alonso u 38. minutu. Trijumf Čelsija potvrdio je Azar svojim drugim pogotkom na meču, u 62. minutu.

Čelsi je drugi na tabeli sa 25 osvojenih bodova, dok je Vest Brom sada na 17. poziciji sa deset bodova.

foto: Reuters

Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom terenu Sautempton sa 3:0. Mohamed Salah je bio strelac za "crvene" u 31. i 41. minutu, a u strelce se upisao i Kutinjo u 68.

Fudbaleri Kristal Palasa i Evertona odigrali su u Liverpulu nerešeno 2:2, Bornmut je bio ubedljiv protiv Hadersfilda i slavio je sa 4:0, dok je Barnli pobedio Svonsi sa 2:0. Fudbaleri Arsenala su ranije danas pobedili Totenhem sa 2:0.

foto: Reuters

Izabranici Žozea Murinja slavili su na "Old Trafordu" protiv Njukasl Junajteda rezultatom 4:1 (2:1).

U bedljiva pobeda Mančester Junajteda, a što je još bitnije i sjajna partija Pola Pogbe, koji je po povratku na teren upisao gol i asistenciju. Još jednom da pomenemo da se i Ibrahimović vratio na teren, nakon skoro oko sedam meseci pauze. Treba napomenuti da je poslednjih 20ak minuta u dresu Njukasla odigrao i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović.

Mančester se vratio na drugo mesto na tabeli, imaju 26 bodova, osam manje od gradskog rivala koji je na vrhu, dok je Njukasl 11. sa 14 osvojenih bodova.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija na meču protiv Rada

Rezultati 12. kola:

Subota Arsenal - Totenhem 2:0 (2:0)

Bornmut - Hadersfild 4:0 (2:0) Barnli - Svonsi 2:0 (2:0) Kristal Palas - Everton 2:2 (2:2) Lester - Mančester siti 0:2 (0:1) Liverpul - Sautempton 2:0 (2:0) VBA - Čelsi 0:4 (0:3)

Mančester Junajted - Njukasl 4:1

Nedelja

17.00: Votford - Vest Hem

Ponedeljak

21.00: Brajton - Stouk

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.