NASTAVLJA SA NEOBIČNIM IZBORIMA: Bivši kapiten Zvezde novi trener srpskog trećeligaša!
Foto: Printscreen/Youtube/DELIJENAVIJANJE1989

krči put na drugačiji način

NASTAVLJA SA NEOBIČNIM IZBORIMA: Bivši kapiten Zvezde novi trener srpskog trećeligaša!

S obzirom da se bore za opstanak odlučeno je da dovedu za šefa stručnog štaba nekoga ko je bio poznat kao igrač po svojoj borbenosti i požrtvovanosti

Objavljeno:

Bivši kapiten Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Nenad Kovačević od završetka karijere počeo je da gradi svoj trenerski put, ali je za to odabrao neobičan način.

Dok mnoge njegove kolege koje posle kopački zakoračuju u trenerske vode, uglavnom počinju od mlađih kategorija klubova iz superligaškog društva ili direktno sa klupa superligaša, on se opredelio da to radi drugačije.

foto: Filip Plavčić

Čuveni Piksi Kovačević je rešio da na početku karijere svoje iskustvo kraj terena stiče vodeći niželigaše u srpskom fudbalu.

Prvi angažman je imao u četvrtoligašu Podunavcu iz Belegiša, a sada se popeo jedan rang više i postao šef stručnog štaba Sopota koji se takmiči u Srpskoj ligi Beograd.

Ovaj tim trenutno se grčevito bori za opstanak u trećem ranju po jačini takmičenja, pa je predsednik kluba, takođe i bivši igrač i potom predsednik Zvezde, Vladan Lukić, odlučio da promeni trenera i dovede nekoga ko je u igračkim danima bio poznat po svojoj borbenosti i upornosti.

BONUS VIDEO: Milko Bjelica posle poraza od CSKA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.