NOVA SRAMOTA EVROPSKE KUĆE FUDBALA! Užasne vesti za Partizan pred Jang Bojse! (FOTO)
Foto: EPA/Valdrin Xhemaj

DOKLE VIŠE?!

NOVA SRAMOTA EVROPSKE KUĆE FUDBALA! Užasne vesti za Partizan pred Jang Bojse! (FOTO)

Crno-beli neće imati samo kadrovske, već i novčane probleme... A, čini se, zbog izmišljenih aršina UEFA

Objavljeno:

Sve je bilo u najboljem redu u izveštajima delegata UEFA i službenih lica sa utakmice Partizan - Skenderbeg, u Humskoj su zbog toga logično očekivali da prvi put posle dužeg vremena izbegnu bilo kakve kazne disciplinaca evropske kuće fudbala, ali...

U Humsku je u sredu stiglo obaveštenje da će srpskom šampionu zbog meča četvrtog kola grupe B Lige Evrope biti praznija za 16.000 evra, prenose Novosti.

Nemile scene u Areni! Akteri su bili navijači CSKA i ljudi iz Zvezde! (FOTO)

Razlog za kaznu zvuči gotovo nestvarno. S obzirom da su iscrpljene sve opcije kažnjavanja vezane za skandiranje, transparente ili pirotehniku u Nionu su pronašli "dlaku u jajetu" i crno-bele stavili na tapet zbog gužve na ulazima na južnu tribinu.

foto: Filip Plavčić

Disciplinci UEFA nisu imali primedbe za ono što je do sada bilo standardna pojava na stadionu Partizana (zakrčene prolaze na tribini), ali je neko očigledno primetio da na ulazu za najvatrenije pristalice crno-belih ne funkcioniše sve po protokolu. Tako je Partizan kažnjen i za organizaciju utakmice posle koje su sa svih strana stizale samo reči hvale.

Posle najnovije "packe" iz Niona Partizan ima pet dana da zatraži detaljnije objašnjenje za razloge kažnjavanja posle čega će izvesno poslati žalbu na odluku disciplinaca UEFA.

Simultanka u nastavku, Janković majstorijom stavio tačku na meč! Partizan u 1/4 finalu Kupa! (FOTO) (VIDEO)

Pored obaveštenja o kazni teškoj 16.000 evra u Partizan je stigla nepovoljna vest o žalbi zbog žutog kartona Zorana Tošića na istoj utakmici.

Crno-beli su odbijeni, pa Miroslav Đukić u četvrtak definitivno neće moći da računa na usluge iskusnog veziste.

BONUS VIDEO: Samardo Semjuels za Espreso

(Espreso.co.rs/Izvor: Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.