BIŠEVAC: Kako da se plašim pritiska, a bombe nam padale nad glavom i 20 Delija od po 120 kila nas čekalo posle Derbija?! (FOTO)
Foto: AP

relano

BIŠEVAC: Kako da se plašim pritiska, a bombe nam padale nad glavom i 20 Delija od po 120 kila nas čekalo posle Derbija?! (FOTO)

- Nemaš pravo da gubiš utakmice. Jednostavno je

Objavljeno:

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Milan Biševac otkrio je u intervju za "Soofoot" da je nemoguće da on oseti pritisak na terenu.

- Bombe su nam padale na glavu. Zato mi dobro podnosimo pritisak. Recimo u fudbalu. Nije to ništa za nas kada smo prošli tako komplikovan period. Gledali smo slike kakve nismo mogli da zamislimo, slike koje ostaju u glavi za ceo život. Danas gledamo na život drugačijim očima. Ne plašimo se ničega i guramo napred. Zato volim Francusku.

Sada više nema sumnje! Zagorac jasno poručio gde želi da nastavi karijeru! (FOTO)

Ponekad se zapitam da li vi znate koliko ste srećni što živite u takvoj državi? Čak i samo zbog fudbala. U Srbiji je mnogo drugačije, čak i sami stadioni... Ako ne računamo dva ili tri kluba, tereni i organizacija - nije to to. Zato mnogi ljudi u Srbiji gledaju da uspeju u životu baš preko fudbal. Zato su i navijači zahtevni - rekao je Milan.

foto: Reuters

A tek o danima u Zvezdi...

LETEĆI CIRKUS SLAVIŠE KOKEZE: Zašto je smenjen Muslin, zašto niko neće da bude selektor Srbije i zašto nam se čak i Englezi smeju? (FOTO) (VIDEO)

- Nemaš pravo da gubiš utakmice. Jednostavno je. Ako imaš dva poraza zaredom, to postaje ozbiljno. Pritisak je konstantan. A sve je to još izraženije pred derbi protiv Partizana. Dođeš na trening, odeš u svlačionicu i tamo te navijači čekaju. Dvadeset momaka od po 120 kilograma, ti slušaš i to je to. Ne govoriš, gledaš dole i prilično si dobro motivisan za meč (a-ha-ha). Zato dobro podnosim pritisak i on mi se sviđa. Pomaže mi da budem fokusiran 100 odsto - rekao je Biševac.

BONUS VIDEO: Navijači u Pioniru ubacuju tvrde predmete na teren

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.