TO JE TO! Piksi prelomio da li će biti selektor Srbije! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

KRAJ SAGE

TO JE TO! Piksi prelomio da li će biti selektor Srbije! (FOTO)

Posle odlaska Slavoljuba Muslina sa kormila reprezentacije Srbije, odmah se potegla priča oko njegove zamene, a jedan od prvih kandidata bio je upravo Zvezdina zvezda Dragan Stojković. FSS je u Kini zbog azijske mini-turneje i razgovor je obavljen...

Objavljeno:

Kraj sage "Dragan Stojković Piksi selektor Srbije"! Posle Muslinovog odlaska sa kormila Orlova, idol navijača Crvene zvezde bio je među prvim kandidatima za popunu njegovog mesta, a održan je i sastanak sa FSS u Kini, gde je naša reprezentacija u petak slavila nad domaćinom sa 2:0 u okviru mini-turneje po istočnoj Aziji (Kini i Južnoj Koreji).

Krstajić pozvao novog reprezentativca! Ovaj igra u Superligi i samo su zaluđenici čuli za njega! (VIDEO)

A, sada se i sam Piksi oglasio povodom tih navoda, i jednom za svagda dao odgovor na pitanje hoće li voditi Srbiju na Mundijalu u Rusiji:

foto: Saša Pavlić Koky

- Definitivno ostajem u Gvangdžuu i u narednom periodu to će biti moj jedini posao! Smatrali su u mojoj zemlji da sam najbolji kandidat da preuzmem reprezentaciju i smatram da je to divno priznanje za moj dosadašnji trenerski rad. Bilo mi je izuzetno teško da odlučim, ali prelomio sam. Dakle, svi su upoznati s mojom odlukom, neću biti selektor Srbije - rekao je Piksi za kineski portal "Fudbalske novosti".

NEMOGUĆE! Igrač Voždovca pozvan u reprezentaciju! A, gde su te haubice iz Donjeg Srema?! (FOTO)

Stojković je potom objasnio da nije zauvek zatvorio sebi vrata nacionalnog tima, već je odlučio da odbije ponudu koju mu je poslao predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza.

foto: Saša Pavlić Koky

- Nikad nisam razmišljao o opciji da u isto vreme vodim i Gvangdžu i reprezentaciju, jer onda nijedan posao ne bih radio dovoljno dobro. Ponavljam, ukazana mi je čast time što mi je ponuđeno da vodim reprezentaciju svoje zemlje, ali taj slučaj je zatvoren za sada. Jednog dana sigurno ću raditi kao selektor, a videćemo hoće li to biti na klupi Srbije ili možda Kine. Zasad sam okrenut isključivo Gvangdžuu i želim da ovaj klub učinim slavnim - objasnio je Stojković.

ČUDO NA POMOLU! Nikad bolje vesti za Orlove stižu sa totalno neočekivane lokacije! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti i Matijas Lesor posle prve pobede u derbiju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.