Partizan u ponedeljak organizuje fantastičnu akciju za najmlađe svoje navijače! Potrudite se da i vaše dete bude u Zemunelu!
Foto: Dado Đilas

Upoznaj svog idola

Partizan u ponedeljak organizuje fantastičnu akciju za najmlađe svoje navijače! Potrudite se da i vaše dete bude u Zemunelu!

U SC Teleoptik u Zemunu će u ponedeljak biti organizovano druženje dečaka starosti od 8-12 godine sa fudbalerima

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan organizuje sjajnu akciju za svoje najmlađe navijače koji vole fudbal.

Naime, u SC Teleoptik u Zemunu će u ponedeljak biti organizovano druženje dečaka starosti od 8-12 godine sa fudbalerima kroz akciju "Upoznaj svog idola".

Oni će imati priliku i da rade na poligonu sa trenerima iz omladinske škole, baš kao što i njihovi vršnjaci koji treniraju fudbal.

Svi zaintresovani dečaci treba da se prijave na tel. 011 3164 152, najkasnije do ponedeljka 13.11.2017. godine u 11 časova. Dečaci treba ponesu sportsku opremu, patike, trenerku ili šorts i majicu.

Satnica je sledeća:

13.30 časova ‒ dolazak na rampu (SC Partizan-Teleoptik, Mostarska 12a Zemun) i popunjavanje prijave.

13.45 časova ‒ ulazak u svlačionicu i presvlačenje za trening.

14.00 časova ‒ Izlazak na teren i rad na poligonu sa eminentnim trenerima naše omladinske škole tokom kojeg će se deca igrati, prolaziti prepreke, učiti prve fudbalske korake.

14.30 časova ‒ Deci će se na terenu pridružiti prvotimci FK Partizan koji će sa dečacima zajedno proći poligon, igrati fudbal, potpisivati autograme, slikati se i sl…

14.45 časova ‒ Odlazak sa poligona i ulazak u svlačionicu.

Cilj ove akcije je da dečacima kroz sportsku interakciju približimo svet fudbala, rad OŠ FK Partizan, a ujedno i kroz zajedničko druženje sa prvotimcima Partizana damo motivaciju za dalje sportske i životne ciljeve.

BONUS VIDEO: Novica Veličković posle poraza Partizana u derbiju od Zvezde

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.