PIKSI STIŽE U BEOGRAD: Njegova izjava kineskim novinarima najavljuje da bi mogli da dobijemo novog selektora već ove nedelje!
Foto: Fonet

Biće pregovora

PIKSI STIŽE U BEOGRAD: Njegova izjava kineskim novinarima najavljuje da bi mogli da dobijemo novog selektora već ove nedelje!

Kineski mediji pišu da više nisu tako sigurni u ostanak Dragana Stojkovića na klupi Gvangžu RF

Objavljeno:

Veljko Paunović je kratko i jasno poručio da ga trenutno ne zanima posao selektora Srbije na Svetskom prvenstvu, pa čelnici Fudbalskog saveza Srbije sada moraju da se okrenu drugim rešenjima.

Srbija njega svim srcem želi na mestu selektora, a on je sada prvi put dao izjavu o tome! Razočarenje će biti ogromno!

A jedno od njih bi mogao da bude i Dragan Stojković Piksi, koji je od samog starta figurirao kao glavni kandidat za mesto naslednika Slavoljuba Muslina.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje završio je sezonu u Kini, gde je sa njegovim Gvangžu RF-om ostvario sjajan rezultat zauzevši četvrto mesto i bio je i izabran za najboljeg trenera u 2017. godini.

foto: Dragan Kadić

Sada odlazi na odmor, a prva stanica mu je Beograd gde će okupiti čitavu familiju, a kako prenosi "Kurir" on bi tom prilikom mogao i da održi sastanke i pregovore sa predstavnicima FSS-a.

Da bi ti pregovori mogli da imaju i srećni epilog možda se može naslutiti i iz njegove izjave koju je dao nakon poslednje utakmice u šampionatu, kada je kineskim medijima poručio da nije siguran da će i naredne sezone sedeti na klupi tog tima.

foto: Saša Pavlić Koky

- Još je rano da pričamo o tome da li ću ostati trener Guangdžoua R&F. Dosta je vremena pred nama za razgovore pre nego što donesem odluku o ovome - rekao je Stojković.

Kinezi pišu da Piksijev odlazak sprečava veliko obeštećenje, ali isto tako više nisu sigurni u njegov ostanak, jer kako kažu otadžbina ga zove.

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.