BOMBA KOJU ČEKAMO CELE SEZONE: Mitrogol se vraća kući! (VIDEO)
Foto: Reuters

KONAČNO!!!

BOMBA KOJU ČEKAMO CELE SEZONE: Mitrogol se vraća kući! (VIDEO)

Tamo gde su ga uvek cenili, i gde je kao igrač značajno napredovao...

Objavljeno:

Odluka je doneta, Aleksandar Mitrović će biti prodat u januaru, a Benitez će dovesti drugog napadača. On je i letos hteo da se oslobodi Srbina, ali nije bilo para za zamenu, a i klub je tražio veliku sumu za našeg reprezentativca.

Darko Miličić vodio navijanje u Zvezdinom kopu u Londonu! Englezi u čudu, ko je sad ovaj grmalj? (VIDEO)

Srbin gubi vreme, nedostaju mu mečevi, videlo se to i u reprezentativnim utakmicama, potpuno je izgubio samopouzdanje. Za njega je jedino rešenje da negde ode i odigra proleće, makar na pozajmicu, kako bi Mundijal dočekao u pravoj formi.

foto: Reuters

On je praktično na marginama, Benitez veruje svom igraču Hoselu koga je doveo u klub, i iako se recimo u anketama 77% navijača opredelilo za Mitrovića kao igrača koji treba da bude starter, on ne dobija šansu ni sa klupe.

Izlaz mu nudi Anderleht koji vapi za napadačem Mitrovićeve klase kako bi vratio titulu u Brisel. U belgijskoj prestonici po dobrom pamte Mitrovića i nadaju se da bi u januaru mogli da postignu dogovor.

Brate, prečka je sprečila snimanje filma Munje 2! Vujadin Savić dobio HIT poruku od košarkaša Zvezde! (VIDEO)

Pogotovo što je Anderleht u odličnom odnosima sa Njukaslom od kojeg je na sličan način prošlog leta pozajmio golmana Selsa. Belgijanci se nadaju da će Njukasl biti zainteresovan i za pozajmicu Mitrovića.

BONUS VIDEO: Stojković i Ožegović poveli navijanje Grobara posle pobede nad Skenderbegom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.