Na Đukićevoj konferenciji izdominirala je portparolka! Biljanin odgovor albanskim novinarima je ODUŠEVIO! (FOTO)
Foto: Printscreen/Adria media TV

tako je!

Na Đukićevoj konferenciji izdominirala je portparolka! Biljanin odgovor albanskim novinarima je ODUŠEVIO! (FOTO)

Kosovo je Srvija!

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa večeras izvojevala tešku i važnu pobedu protiv Skenderbega u Ligi Evropa i da je dobro što će o prolazu u drugu fazu odlučivati sama.

- Zaista sam veoma srećan zbog ekipe koja se borila i izgarala na terenu svih 90 minuta i na kraju izvojevala veoma tešku pobedu protiv Skenderbega. Uzeli smo tri boda koja će nam biti veoma bitna u borbi za prolazak dalje - rekao je Đukić novinarima na stadionu Partizana.

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Skenderbeg sa 2:0 u utakmici četvrtog kola Grupe B Lige Evropa.

- Znali da će biti teška i tvrda utakmica, znali smo da će odlučiti malo detalji. Mislim da je (Zoran) Tošić otvorio utakmicu tim slobodnim udarcem. Bilo je posle lakše, mogli smo da igramo mirnije i da hvatamo protivnika na kontranapad - rekao je Đukić.

- Bila je to teška pobeda, nije billo ni malo lako. Znali smo da neće biti lepe igre - dodao j e trener Partizana. Đukić je naveo da se njegova ekipa nije svesno povukla posle prvog gola.

- To je neka normalna reakcija kad te protivnik pritisne da moraš da se povučeš. Mi imamo ekipu koja može da trči kontranapade - rekao je on.

foto: REUTERS/Denis Balibouse

Pored postignutog gola, Tošić je bio jedan od najboljih igrača na večerašnjem meču, ali je dobio žuti karton i neće moći da igra protiv Jang Bojsa.

- Svaki gubitak je velik za nas, ali najbitnije je da ekipa funkcioniše dobro, ekipa može da zameni bilo kog pojedinca - ocenio je Đukić. Trener srpskog šampiona naveo je da je dobro za Partizan što je Dinamo slavio protiv Jang Bojsa i to što će crno-beli sami odlučivati o svojoj sudbini.

- Imaćemo finale protiv Jang Bojsa i zavisićemo samo od nas. To je bitna činjenica, jer ćemo pred našim navijačima rešavati sudbinu - rekao je Đukić

- Albanske novinare je zanimalo i da li Partizan očekuje kaznu Uefa zbog skandiranja navijača "Kosovo je Srbija".

Na to pitan je je odgovorila portparolka kluba Biljana Obradović.

- Uefa je bila obaveštena o baneru sa likom cara Lazara na početku utakmice i oni su to dozvolili. Reč koja je bila zabranjena i zbog koje bismo bili kažnjeni je reč 'šiptar', a skandiranje Kosovo je dozvoljeno budući da je Kosovo deo Srbije - rekla je ona.

BONUS VIDEO Brazilski jiu jitsu: Marko Gucu objasnio nam je sve što treba da znamo o ovom sportu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.