SRAMNO! Bivši Fulamov radnik hteo da "namesti" Slavišu Jokanovića policiji! (FOTO)
Foto: Reuters

KAKAV KLOŠAR

SRAMNO! Bivši Fulamov radnik hteo da "namesti" Slavišu Jokanovića policiji! (FOTO)

Kako prenose engleski mediji, pre nego što je zvao policiju, bio je na sastanku sa vlasnikom kluba Šahidom Kanom, ocem Tonija Kana, zamenika predsednika, a sa njega je izašao vidno nezadovoljan

Objavljeno:

Fulamov bivši analitičar (česta pozicija u engleskom fudbalu) Kreg Klajn, koji je nedavno otpušten iz kluba, napravio je pravi mali skandal ovog ponedeljka u Londonu.

Čovek za koga se već od ranije znalo da je u lošim odnosima sa Slavišom Jokanovićem i klupskim funkcionerom Alisterom Mekintošom, pozvao je policiju da upadne na trening Fulama.

foto: Reuters

Kako prenose engleski mediji, pre nego što je zvao policiju, bio je na sastanku sa vlasnikom kluba Šahidom Kanom, ocem Tonija Kana, zamenika predsednika, a sa njega je izašao vidno nezadovoljan.

SPREMA SE HAOS NA ULICAMA BEOGRADA! Albanci ipak dolaze na Partizan?! (FOTO)

- Nije bilo hapšenja, a policija neće otvarati istragu. Policija je pozvana oko 12.40 u ponedeljak, zbog navodnog pretećeg ponašanja - rekli su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Engleske.

Bilo kako bilo, jasno je da je gospodin Klajn želeo samo da "namesti" Jokana i vlasnike Fulama, jer saradnja sa klubom nije završena onako kako je on želeo.

BONUS VIDEO Brazilski jiu jitsu: Marko Gucu objasnio nam je sve što treba da znamo o ovom sportu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.