DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Omladinac Brodarca ostao bez svesti posle sudara glavama, a onda je usledilo 15 minuta pakla! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

NA KRAJU JE DOBRO PROŠAO

DRAMA NA NOVOM BEOGRADU: Omladinac Brodarca ostao bez svesti posle sudara glavama, a onda je usledilo 15 minuta pakla! (FOTO)

Fudbal je jako opasan sport... A, evo i novog dokaza za to

Objavljeno:

Omladinci Brodarca su slavili na Starom sajmištu protiv niškog Radničkog (2:0), ali meč je zasenila povreda levog beka domaćina Andrije Živića

U 29. minutu Živić i Ivković su se sudarili glavama, a od siline udarca dobio je potres mozga i ostao bez svesti, prenosi Žurnal. Mladom igraču je nekoliko minuta ukazivana pomoć pored terena i spretnom intervencijom klupskog lekara Jasmine Stanisavljević izbegnuta je tragedija.

Ovako se nije radilo ni u Eskobarovoj Kolumbiji... Srbijo, oprosti se sa fudbalom, dogodilo se ono čega si se najviše plašila! (FOTO)

Ubrzo su vozilom Hitne pomoći Živića prevezli u Urgentni centar, a meč je nastavljen posle prekida od 15 minuta. Ivković je u duelu bolje prošao, ali je iz predostrožnosti zamenjen.

foto: Filip Plavčić

Andriji Živiću je ukazana medicinska pomoć u Urgentnom centru. Analize su urađene, a prema rečima trenera Brodarca Ivana Alfirevića mladi igrač je dobro.

ZABORAVITE PAMELU ANDERSON! Eženi Bušar je novi Čuvar plaže! Skinula se i pokazala sve što smo sanjali da vidimo... (FOTO)

- Čuli smo se, oseća se dobro, raspoložen je. Doživeo je blaži potres mozga, ali skener glave pokazao je da povreda nije ozbiljnije prirode. Pušten je na kućno lečenje - istakao je Alfirević.

BONUS VIDEO: Espreso na treningu Brodarca

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.