SADA SU STVARNO PRETERALI! Islamiski teroristi na brutalan način prete Mesiju i Rusima pred Svetsko prvenstvo! (FOTO)
Foto: Reuters

STRAŠNO

SADA SU STVARNO PRETERALI! Islamiski teroristi na brutalan način prete Mesiju i Rusima pred Svetsko prvenstvo! (FOTO)

E, ovo je već prevršilo svaku meru... Ne dirajte nam fudbal, ne dirajte nam u svetinju!!!

Objavljeno:

Terorističke grupacije povezane s tzv. Islamskom državom uputile su jezivu pretnju organizatorima Svetskog prvenstva u Rusiji. ISIS i njihovi saveznici objavili su da je FIFA SP 2018. jedan od njihovih ciljeva, a na internetu su osvanuli jezivi plakati kojima najavljuju svoje napade. Na jednom od njih iskoristili su fotografiju Lionela Mesija koji je obučen u zatvoreničku uniformu s krvavom suzom u oku.

Na plakatu piše "Just Terrorism" (Samo terorizam) i poruka "Borite se protiv države koja nema neuspeh u svom rečniku".

Nekoliko dana ranije organizatore SP-a zabrinula slična poruka s drugog plakata, na kojem maskirani džihadista stoji s oružjem ispred jednog od stadiona uz poruku "Čekajte nas".

Drugi najavljuju masakr.

- Neprijatelji Alaha u Rusiji. Kunem se da će vas vatra mudžahedina spaliti. Samo čekajte - piše na plakatu na kojem još jedan naoružani borac stoji s puškom isped drugog stadiona.

Na montažama nisu zaboravili da dodaju ni tempirane bombe u blizinu stadiona.

Dok Rusija, SAD i saveznici u poslednje vreme zadaju velike udarce tzv. Islamskoj državi, ISIL i dalje poziva svoje pobornike širom sveta na reakciju i nove napade. U Rusiji su i ove godine zabeleženi teroristički napadi u kojima je bilo i poginulih (St. Peterburg), a posebno se strahuje od velikog broja ruskih džihadista iz Čečenije. Svetsko prvenstvo u Rusiji igraće se u 11 gradova, a finale je u Moskvi 15. jula.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.