Miroslav Đukić dobio ultimatum od Partizana! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NAZIRE LI SE KRAJ?

Miroslav Đukić dobio ultimatum od Partizana! (FOTO)

Jedna od stvari zbog kojih je Đukić i dalje trener crno-belih je činjenica da do početka prošle nedelje nije imao na raspolaganju Zorana Tošića, Sejdubu Sumu i Marka Jankovića zajedno

Objavljeno: 08:32h

Ponovo se potegla priča oko smene Miroslava Đukića, posle remija Partizana i Skenderbega u Albaniji u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope.

Ali, kako piše Informer, rođeni Šapčanin će na klupi ostati do januara, a onda će uprava crno-belih odlučiti da li da mu potraži zamenu.

STIGLE SU VESTI KOJIH SMO SE PLAŠILI: Klipersi objavili šta je Teo povredio i koliko ga neće biti na terenu! (VIDEO)

- Đukić je od uprave dobio rok da do januara popravi igru, plasira se u nokaut fazu Lige Evrope, dođe na prvo mesto u Superligi ili bar ostane u ravnopravnoj trci za titulu sa Crvenom zvezdom. Nakon toga, razgovaraće s rukovodiocima i videće da li nastavlja da vodi Partizan ili će dobiti otkaz. Naravno, opcija smene neće biti isključena ni u međuvremenu, a desiće se ako crno-belima kola baš krenu nizbrdo i izgube utakmice koje su zacrtali kao sigurne pobede - objašnjava izvor Informera upućen u dešavanja u Partizanu.

foto: Reuters

Jedna od stvari zbog kojih je Đukić i dalje trener crno-belih je činjenica da do početka prošle nedelje nije imao na raspolaganju Zorana Tošića, Sejdubu Sumu i Marka Jankovića zajedno. Tošić i Suma su bili povređeni i tek u Elbasanu protiv Skenderbega prvi put su zajedno zaigrali od početka utakmice.

- Đukiću će biti data šansa da uigra trio iza napadača Tošić-Suma-Janković, budući da su njih trojica zajedno odigrali svega jednu utakmicu, i to onu u četvrtak protiv Skenderbega. Zamera mu se što se ekipa muči da daje golove i protiv mnogo slabijih ekipa. Ipak, Partizan je još na podnošljivom zaostatku iza Crvene zvezde, a u Ligi Evrope ima šanse da se plasira u nokaut fazu i to je ono na šta Đukić može da se vadi - objasnio je isti izvor.

BIZARNIJE NE MOŽE! Italijanski fudbaler izvadio penis, mahao prema protivničkim navijačima, pa onda počeo da urinira!

Dakle, videćemo da li će Đukić uspeti da se zadrži na klupi Partizana bar još nekoliko meseci. Inače, do naše redakcije već su stigle informacije ko je prvi favorit za novog trenera crno-belih, ali to i dalje ne želimo da vam otkrijemo, jer ne želimo da vršimo još dodatnog pritiska na definitivno još uvek ne sasvim snađenog stratega kluba iz Humske.

BONUS VIDEO: Košarkaši Barselone su izbegli novinare, potom ćaskali sa Zvezdinim igračima

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.