USPELA JE PARTIZANOVA AKCIJA! Čelnici kluba iz Humske prvi pohrlili po karte za najvažnije mečeve polusezone! (FOTO)
Foto: FK Partizan

GROBARI, ODAZOVITE SE

USPELA JE PARTIZANOVA AKCIJA! Čelnici kluba iz Humske prvi pohrlili po karte za najvažnije mečeve polusezone! (FOTO)

Molimo sve navijače i prijatelje Partizana da kupe ulaznice i tako pomognu klubu...

Objavljeno:

Kompleti ulaznica za utakmice Lige Evrope protiv Skenderbega i Jang Bojsa u nedelju su puštene u prodaju na blagajnama stadiona FK Partizan i putem „Tiketlajn mreže“.

Đukić je svestan da je Partizan neefikasan ove sezone... (FOTO)

LEONARDO SE VRATIO U PARTIZAN? Niko ne zna šta se dešava...

Čelnici kluba predvođeni predsednikom Miloradom Vučelićem, generalnim direktorom Milošem Vazurom i sportskim direktorom Ivicom Ilievom u društvu članova uprave nešto pre podneva posetili su blagajnu ispod južne tribine i među prvima obezbedili zlata vredne papire za sebe, rodbinu i prijatelje.

foto: FK Partizan

Odlukom UO FK Partizan za predstojeće mečeve grupe B Lige Evrope koji se igraju u Humskoj neće biti besplatnih ulaznica ni za jedan sektor na stadionu.

Akciji kupovine kompleta karata priključile su se i poznate ličnosti, pa su tako na blagajne stigli: poznato TV lice Rada Radenović, Milan frontmen grupe „Neverne bebe“, Žika iz Zane i radio voditelj Predrag Popović - Pop.

foto: FK Partizan
foto: FK Partizan

Čelnici Partizana apelovali su javnim saopštenjem na navijače Partizana da podrže klub u mečevima koji im predstoje:

- Naš Partizan ulazi u drugu polovinu grupne faze UEFA Lige Evrope.

Pred nama je drugo poluvreme jesenje fudbalske bitke za proleće u evropskom takmičenju. Odlukom UEFA, Partizan je kažnjen dvema utakmicama igranja na svom terenu bez publike. Jednom je odigrao nerešeno, drugi put nesrećno poražen. Naša publika je naša velika snaga, onaj tračak svetla kada je najmračnije, onaj momenat koji daje izgarajuću volju za pobedom i uspehom! Našem Partizanu je potrebna naša publika, svi oni koji iskreno, srcem i dlanovima, pesmom i šalovima vole i bodre! Uprava FK Partizan apeluje na sve posetioce i navijače Partizana da, u narednim utakmicama Lige Evrope u kojima je naš klub domaćin, pokaže našu tradicionalnu gostoljubivost, navija za svoj klub a ne protiv gostujućeg kluba, sportski u duhu fer pleja.

Nije uvek lako ali je uvek lepo navijati za Partizan a ovo je trenutak da klubu pokažemo ljubav i predanost. Za naredne mečeve u Ligi Evrope, odlukom Upravnog odbora, neće biti omogućena podela besplatnih ulaznica na stadion. Molimo sve navijače i prijatelje Partizana da kupe ulaznice i tako pomognu klubu koji je drakonski kažnjen odlukama evropske kuće fudbala. Članovi UO FK Partizan i krug navijača i ljubitelja našeg kluba će ličnim primerom, neposredno pre utakmice sa FK Bačka, u nedelju, 22. oktobra, kupovinom ulaznica za naredne evroligaške mečeve, nastojati da pokažu svoju spremnost da se klubu pomogne u teškom momentu. Partizan te poziva!

Kad, ako ne sad? Ko, ako ne mi?

Živeo Partizan!

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti posle pobede nad Barselonom

(Espreso.co.rs/FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.