LEONARDO SE VRATIO U PARTIZAN? Niko ne zna šta se dešava...
Foto: Reuters

ILIEV U ČUDU

LEONARDO SE VRATIO U PARTIZAN? Niko ne zna šta se dešava...

Partizan nastavlja misiju u Superligi protiv Bačke...

Objavljeno:

Partizan je u Elbasanu stigao do boda protiv Skenderbega u trećem kolu Lige Evrope, a Suma je propustio veliku priliku za pobedu u 89. minutu meča.

Ivica Iliev je izneo svoje utiske posle tog meča i apostrofirao dva igrača kao "krivce" za samo jedan bod na tom meču. Suma svakako podseća na Leonarda koji je nervirao sve u Partizanu svojim ponašanjem uprkos dobrim partijama...

ZABRINUT SAM ZA SRPSKI FUDBAL! Radomir Antić o plasmanu na Mundijal, lažnoj pobedi Zvezde u Kelnu, Partizanu... (FOTO) (VIDEO)

SAGA JE ZAVRŠENA! Milioni za zvezdu Lacija! (FOTO)

- Suma nije na očekivanom nivou. Kad ga posmatrate sa strane, on deluje opušteno i nonšalantno, što pomalo iritira, iako mi svi znamo da on nije takav. Hajde da sačekamo da prođe polusezona, pa onda da podvlačimo crtu i iznosimo zaključke, a sada svi da se ujedinimo kako bismo uspeli u našoj osnovnoj nameri i prezimili u Evropi - izjavio je Iliev, a prenosi ''Alo''.

foto: Beta/Ana Slović

Kritika posle utakmice u Elbasanu nije poštećen ni snažni napadač Leandre Tavamba, bez obzira što je u većem delu sezone ostavio mnogo bolji i konkretniji utisak.

foto: Miroslav Todorović

- Tavamba je udarna igla u napadu ovog tima, a u Elbasanu je odigrao najgoru utaklmicu otkada je u Partizanu. Ne znam stvarno šta je razlog, deluje kao da je bio nervozan, ali ovo svakako nije bio taj igrač koji nam treba - zaključuje Iliev.

CIAO MONTELA! Đenaro Gatuzo čeka kiks Milana da ga preuzme! (FOTO)

BONUS VIDEO: Tejlor Ročesti posle pobede nad Barselonom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.