Doveo ih je do ludila, a onda zablejao s njima! Petr Čeh nije mogao da ode sa Marakane dok ne popriča sa dvojicom igrača Zvezde! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

imaju zajedničku prošlost

Doveo ih je do ludila, a onda zablejao s njima! Petr Čeh nije mogao da ode sa Marakane dok ne popriča sa dvojicom igrača Zvezde! (FOTO)

Sa jednim deli i jedan detalj sa početaka svoje karijere

Objavljeno:

Petr Čeh je u četvrtak uveče bio nesavladiva prepreka za fudbalere Crvene zvezde.

EMIREJTS JE POSRAMLJEN! Navijači Arsenala su gledali u neverici ka Delijama: Čoveče, hteo bih sad da odem tamo, samo da to doživim po cenu batina! (VIDEO)

Preiskusni češki golman je sa nekoliko izvanrednih intervencija sačuvao Arsenal primanja gola, a moguće i poraza, s obzirom na to da su njegove odbrane sprečile makar dva sigurna pogotka.

Posle meča je legendarni čuvar mreže pokazao da je sasvim običan čovek i da ne glumi Zvezdu pa se tako zadržao u razgovoru sa dvojicom igrača crveno-belih, pre nego je ušao u autobus koji je njega i saigrače odvezao na aerodrom.

Damijan Le Talek i Gelor Kanga su ćaskali ispred svlačionica sa Čehom, ali nismo uspeli da čujemo o čemu su pričali, verovatno na francuskom jeziku s obzirom da je golman Arsenala dve godine proveo na golu Rena.

foto: Espreso

Upravo to je i zajedničko njemu i Le Taleku koji je u mlađe kategorije tog kluba stigao godinu dana nakon odlaska češkog golmana u Čelsi, pa je i to moguće bila jedna od tema.

BONUS VIDEO: Mičel Donald posle poraza od Arsenala

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.