ĐUKIĆ: Igrali smo za četvorku! U Beogradu će se sve odlučivati!
Foto: Reuters

Sve drže u svojim rukama

ĐUKIĆ: Igrali smo za četvorku! U Beogradu će se sve odlučivati!

Strateg crno-belih ističe posle remija u Elbasanu da je utakmica bila defanzivna, pa navijači nisu uspeli da se previše istaknu

Objavljeno: 10:57h

Sa bodom iz Albanije su se vratili fudbaleri Partizana kući, a mogli su vrlo lako do sva tri.

Odlične prilike su u poslednjim minutima meča propustili Suma, Tošić, a Miletić je pogodio stativu.

Ipak, trener Miroslav Đukić nije bio nezadovoljan zbog rezultata koji je ostvaren, kao ni zbog igre svog tima koju je ocenio četvorkom na skali od 1 do 5.

foto: EPA/Valdrin Xhemaj

- To bi sigurno bila četvorka. Skenderbeg je ekipa koja defanzivno odlično stoji i nikome neće biti lako sa njima - rekao je Đukić novinarima u Elbasanu i dodao:

- Tvrda i teška utakmica, izjednačena. U drugom poluvremenu smo imali više zrelih šansi, ali mislim da je i nerešen ishod realan. Znali smo kako oni igraju i da trče brze kontranapade preko Soua. Generalno, bila je ovo defanzivna utakmica, pa ni napadači nisu uspeli da se nametnu - rekao je Đukić.

foto: Reuters

Što se tiče nastavka takmičenja i šansi svoje ekipe da prođe grupnu fazu, on poručuje da je dobro što će Partizan o svojoj sudbini odlučivati u Beogradu.

- Grupa je dosta ujednačena. Možemo da igramo protiv svakog. Sa svima smo bili egal, niko nas nije nadigrao. U Beogradu ćemo odlučivati o našoj sudbini i opstanku u Evropi i protiv Skenderbega i protiv Jang Bojsa. To je veoma pozitivno. Sa te dve pobede bismo napravili veliki korak ka cilju.

BONUS VIDEO: Predstavljanje igrača Partizana pred meč sa Lijetuvos Ritasom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.