Partizan promašio pobedu u poslednjim minutima! Skenderbeg slavi 40-godišnjeg golmana, samo bod ide u Beograd! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

Liga EvropE 3. kolo

Partizan promašio pobedu u poslednjim minutima! Skenderbeg slavi 40-godišnjeg golmana, samo bod ide u Beograd! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja na ovom meču mogli ste da pratite u dobro poznatom "lajv blogu" na Espreso.co.rs

Objavljeno: 23:14h

Skenderbeg i Partizan odigrali su 0:0 u Elbasanu u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope.

Tokom 90 minuta gledali smo dosadan fudbal, bez mnogo prilika, a onda je beogradski klub imao tri stopostotne šanse u poslednjih pet minuta.

foto: Reuters
foto: Reuters

Prvo je u 89. minutu Suma pogodio četrdesetogodišnjeg golmana Šehija, pa je u 91. minutu isti čovek magično odbranio slobodnjak Zorana Tošića, da bi samo minut kasnije Nemanja Miletić (štoper) pogodio stativu glavom.

Kome treba rat, kad imamo fudbal? Totalno ludilo u Elbasanu, došli su i snajperisti! (FOTO)

S obzirom na remi Dinamo Kijeva i Jang Bojsa od 2:2, stanje u grupi B ostaje nepromenjeno.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Sva dešavanja na ovom meču mogli ste da pratite u "lajv blogu" na Espreso.co.rs.

TOK MEČA

GOTOVO JE!

91. minut - Druga prilika za Partizan u dva minuta. Zoran Tošić je izveo slobodnjak sa 25 metara, a golman Šehi je opet spasio svoj tim. Onda posle kornera koji je usledio, stativa štopera Nemanja Miletića. Velika šansa odlazi u zaborav!

89. minut - VELIKA ŠANSA ZA SUMU posle dobrog pasa Ilića i asistencije Miletića. Šutirao je u golmana Šehija sa pet metara!

78. minut - Nastavlja se mirna utakmica.

66. minut - Iz igre izlazi umorni i neučinkoviti Tavamba (dodajmo i nervozni), a na terenu je Ognjen Ožegović. Nekarakteristično za trenera Đukića da ovako "rano" napravi prvu izmenu.

62. minut - Nemanja Miletić je odlično ušao u kazneni prostor Skenderbega, dodao loptu prema Tavambi, koji se spetljao na petercu i nije uspeo da ubaci postigne gol.

60. minut - Slobodan udarac za Partizan u izglednoj poziciji za centaršut. Suma ga je izveo, gađao je u kazneni prostor, ali od svega samo korner za crno-bele.

58. minut - Marko Janković je povukao kontranapad, probao da uposli Tavambu i Evertona, ali je uposlio samo golmana Šehija, koji je lagano primirio loptu.

57. minut - Skenderbeg ima inicijativu u drugom poluvremenu.

53. minut - Brz kontranapad Skenderbega, ali od svega samo korner. A, posle kornera, velika opasnost i na kraju ipak intervencija odbrane crno-belih.

52. minut - Bio je u prodoru Leandre Tavamba, ali se Vanjeli dobro zagradio i poslao Kamerunca u gol-aut zajedno sa loptom.

46. minut - Drugo poluvreme je počelo.

GOTOVO JE PRVO POLUVREME! 0:0 je najrealniji rezultat.

41. minut - Slabo, slabo. Uzbuđenja nigde.

33. minut - Nema prevelikih uzbuđenja u ovim trenucima na stadionu u Elbasanu, čak je i publika prilično tiha, tek se povremeno čuju zvižduci.

21. minut - Partizan dominira na terenu, krući oko šesnaesterca domaćina, ali za sada se čeka na taj završni pas.

11. minut - Sada odličan prodor Tavambe, ali nije uspeo da prebaci loptu do Tošića, nakon toga je u novoj akciji pokušao sa distance Suma, ali golman Skenderbega opet brani.

foto: EPA/Valdrin Xhemaj

8. minut - Pokušao je da iznenadi Vulićević golmana Šehija neočekivanim udarcem sa distance, ali je ovaj bio na pravoj strani i na pravom mestu.

20.05 - Poznati su i sastavi za ovaj meč.

Skenderbeg: Šehi - Vangjeli, Radaš, Jašanica, Mići - Muzaka, Lilaj, Dita - Taku, Sove, Ademiji.

Klupa: Teča, Aliti, Škodra, Benejam, Osmani, Sahiti, Gripši.

Partizan: Stojković - Vulićević, N.R. Miletić, Mitrović, N.G. Miletić - Jevtović, Everton - Suma, Tošić, Janković - Tavamba.

Klupa: Jovičić, Ilić, Ostojić, Radin, Antonov, Ožegović, Pantić

20.00 - Ogromno obezbeđenje naoružano do zuba obezbeđuje ovaj meč.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.