Ništa bolje nismo ni očekivali! Albanci provocirali legendarnog igrača Partizana, ali on ih je odgovorom ODUVAO! (FOTO)
Foto: Arhiva

SVAKA ČAST, fahrudine

Ništa bolje nismo ni očekivali! Albanci provocirali legendarnog igrača Partizana, ali on ih je odgovorom ODUVAO! (FOTO)

Legendarni igrač i kasnije trener Partizana bio je na klupi crno-belih 1987. godine, kada je albanski Fljamurtari napravio senzaciju i eliminisao crno-bele

Objavljeno: 16:58h

Albanski novinari su uoči meča Skenderbega i Partizana pronašli bivšeg igrača crno-belih Fahrudina Jusufija i pričali sa njim o utakmici. Želeli su da ga predstave kao svog zemljaka, ali on im je rekao da je "Goranac", a ne Albanac.

To nije smetalo listu "Koha Jone" da tekst naslovi sa "Iako je poreklom Albanac, Jusufi je protiv Skenderbega".

A, u tekstu Fahrudin Jusufi je rekao:

foto: Printscreen

- Najpre, nemojte da ulazimo u neke političke stvari. Ja sam Goranac i nemam nikakve veze sa svom tom pričom! Fudbal se igra na terenu i svi bi trebalo da se fokusiraju na igru. Naravno da svim srcem priželjkujem pobedu Partizana, ali moramo da budemo pažljivi i da se dopro spremimo za ovu bitnu utakmicu. Znate, fudbal je kao žena, nikada ne možete biti sto odsto sigurni šta će da se dogodi - rekao je Jusufi.

Venger otišao na večeru sa Arsenalovim dželatom, a znate li gde je za to vreme bio sin Duleta Savića?! Vujadin je poslao moćnu poruku! (FOTO)

Legendarni igrač i kasnije trener Partizana bio je na klupi crno-belih 1987. godine, kada je albanski Fljamurtari napravio senzaciju i eliminisao crno-bele.

- Mi smo u Beogradu bili daleko bolji od albanskog tima. Jednom su nam samo šutnuli na gol i eliminisali su nas. Fudbal se mnogo promenio od tada, verujem da Skenderbeg igra dobro, mada ga nisam nikad gledao. Zbog svega ovoga, Partizan bi morao da bude fokusiran i pažljiv i da odigra na svom maksimumu kako bi došao do pobede - poručio je Fahrudin Jusufi.

BONUS VIDEO: Navijači Arsenala za Espreso pred meč sa Zvezdom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.