IGRAO JE 3 GODINE U SKENDERBEGU: Bivši igrač Zvezde upozorio Partizan na nekoliko stvari i otkrio za koga će navijati!
Foto: Printscreen/Youtube/Ora News Emisione

vrlo ozbiljna ekipa

IGRAO JE 3 GODINE U SKENDERBEGU: Bivši igrač Zvezde upozorio Partizan na nekoliko stvari i otkrio za koga će navijati!

Gvozdenović je analizirao tim albanskog šampiona pred susret sa crno-belima

Objavljeno:

Partizan je otputovao u Albaniju na susret Lige Evrope protiv Skenderbega od koga mu zavisi umnogome i čitava sezone.

I sam trener Miroslav Đukić je odredio ovaj susret kao krucijalni u dosadašnjem toku sezone, jer sa pobedom crno-beli dolaze u sjajnu situaciju na tabeli sa velikim šansama za prolazak u narednu rundu.

Ipak, albanski šampion nije nimalo naivan tim, iako srpska javnost i nije toliko upoznata sa kvalitetom koji postoji u igračkom kadru, kao i uopšte sa fudbalom u Albaniji.

foto: EPA/Valdrim Xhemaj

Jedan od onih koji odlično poznaje prilike kako u Skenderbegu, tako i u fudbalu te zemlje jeste bivši kapiten Crvene zvezde koji je dugo godina igrao u Albaniji, a potom i radio kao trener tamošnjih klubova, Ivan Gvozdenović.

ĐUKIĆ POVEO 21 IGRAČA U ALBANIJU: Ne idemo da vodimo politiku! Nama je ovo krucijalna utakmica! (FOTO)

- Tim je umešno selektiran, već pet godina na okupu. Momci se poznaju u dušu, što videsmo. Nisu na sreću eliminisali zagrebački Dinamo i plasirali se u grupnu fazu Lige Evrope. Naprotiv. Trener Daja sa podjednakim uspehom rotira dve ekipe, kvalitativno ravnopravne. S njim sam godinu dana radio u Tirani, dobar je trener. Vredan, napadački opredeljen. Najčešće igra u sistemu 4-3-3, nešto drukčije u Ligi Evrope 4-2-1-3 i 4-1-4-1 - rekao je Gvozdenović za "Žurnal".

S obzirom na svoju navijačku pripadnost, ali i da je proveo deo karijere baš u Skenderbegu, Gvozdenović ne može da navija za Partizan, ali neće navijati ni protiv njega.

foto: Saša Pavlić Koky

- Partizan cenim kao nekadašnjeg velikog rivala. Srpski je klub, između ostalog. Poštujem Skenderbeg, proveo sam tamo tri predivne godine, triput bio prvak. Dobar sam sa predsednikom Ardijanom, ostao sam u kontaktu i sa osmoricom saigrača iz mog doba. Otud, biću neutralan. Neka bolji pobedi, a što se mene tiče, gledaću Zvezdu sa Arsenalom - rekao je Gvozdenović.

BONUS VIDEO: STOJKE KUPAO SAIGRAČE: Pogledajte ludilo u svlačionici Srbije

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.