AKO GA JE TATA DAO U LONDONU, NEKA GA SIN DA NA MARAKANI: Milojević pred Arsenal otkrio i ko sigurno neće igrati!
Foto: Espreso

najvljuje borbu

AKO GA JE TATA DAO U LONDONU, NEKA GA SIN DA NA MARAKANI: Milojević pred Arsenal otkrio i ko sigurno neće igrati!

Trenr crveno-belih ističe da dolazi moćna ekipa, ali da u sudaru s njom njegovi igrači nemaju šta da izgube

Objavljeno: 12:39h

Dugo su Crvena zvezda, Marakana i navijači crveno-belih čekali na tako veliku utakmicu kakva će biti sa Arsenalom u četvrtak.

Crveno-beli dočekuju jednu od najboljih evropskih ekipa u 3. kolu Lige Evrope, a ako ne po važnosti, onda sigurno po zvučnosti to je utakmica sezone za srpski klub.

Trener Vladan Milojević je uoči meča na konferenciji za medije poručio da ne može ništa da obeća rezultatski, niti da je to ikada pre radio.

foto: Beta/Branislav Božić

- Očekujemo spektakl! Dolazi nam ekipa iz najboljeg prvenstva u Evropi! Svima nam je bilo drago kad smo izvukli Arsenal.Mislim da su potrebne ovakve utakmice. Ništa manje Zvezda sa svojom istorijom ne zaostaje za Arsenalom - rekao je Milojević, pa se osvrnuo i na igru rivala i svoje ekipe.

- Arsenal igra lep, moderan fudbal. Mi ćemo se suprotstaviti na najbolji mogući način. Biće pun stadion, imaćemo veliku podršku. Ne obećavam ništa, nikad nisam ni obećavao. Daćemo sve od sebe. Srce mi je puno bilo kad sam video juče ekipu iz 1978. godine. O tome mi je samo otac pričao. To su trenuci koji ne mogu da se kupe - rekao je Milojević.

foto: EPA

Zvezdina šansa bi mogao da bude pritisak pod kojim se nalazi Arsenal zbog loših rezultata u Premijer ligi koja im je prioritet, ali i pritisak sa tribina Marakane.

- Arsenal je iskusan, Liga Evrope i Premijer liga nemaju puno dodirnih tačaka. Rasterećenije igraju u Evropi. Nemaju toliko pritiska. Ne znam koliko će im problem praviti atmosfera. Voleo bih da im pravi problem, ali videćemo. Arsenal se ne potcenjuje. Sve ima svoje zašto i zato. Ne bih rekao da imaju kombinovani sastav. Kako god da izađu, biće moćni.

foto: REUTERS/Marko Djurica

Što se tiče kadrovskih problema sigurno je da na ovom meču neće igrati Milić, Rikardinjo i Frimpong, a roviti Kanga je poručio da hoće da igra, mada će se to znati tek pred samu utakmicu.

- Kanga nam je bitan igrač, ali videcemo do pred samo utakmicu - rekao je Milojević.

Mnogi navijači Zvezde priželjkuju reprizu onih susreta od pre skoro 40 godina kada je Zvezda pobedila Arsenal kod kuće, a onda spektakularnim golom u Londonu ga izbacila iz Kupa UEFA. Strelac je tada bio Dule Savić, a sada u timu Zvezde, doduše na totalno suprotnoj poziciji igra njegov sin Vujadin.

- Nismo uvežbavali akciju iz Londona. Ali ako ga je dao tata tamo, ovde neka to bude sin - rekao je Milojević.

BONUS VIDEO: Nebojša Glogovac - replika iz filma Munje "A u Londonu... MUK!"

(N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.