SAMO MUŠKI: Koroman je pre 10 godina slao Lama po burek, a sad to Srnić i Radonjić treba da urade zvezdama Arsenala! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

očekuje spektakl

SAMO MUŠKI: Koroman je pre 10 godina slao Lama po burek, a sad to Srnić i Radonjić treba da urade zvezdama Arsenala! (FOTO) (VIDEO)

Euforija je velika, biće pun stadion i sjajna atmosfera...

Objavljeno: 11:12h
Nikola Husein

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Koroman dao je za Espreso svoje viđenje meča protiv Arsenala i dao nekoliko saveta svom bivšem klubu u jednom od najvećih mečeva u poslednjih dvadesetak godina.

Zvezdo i Delije, videste li šta uradiše vaša braća iz Moskve! Neka vam oni budu primer za Arsenal! (VIDEO)

Pa, zar on još igra?! Potpuno zaboravljeni bivši fudbaler Zvezde je objasnio šta znači ŽOGA BONITO! (VIDEO)

- Euforija je velika, biće pun stadion i sjajna atmosfera, nadam se dobroj igri Zvezde, i samo da ne izgubimo - rekao je Koroman uz osmeh

Pre tačno deset godina, Crvena zvezda je dočekala Bajern u prvom kolu tadašnjeg Kupa UEFA i nesrećno izgubila golom mladog Tonija Krosa u poslednjim trenucima meča. Koroman je na tom susretu postigao vodeći gol kada je propisno izvrteo Filipa Lama i poslao loptu iza leđa Rensinga.

Na pitanje da li meč protiv kluba iz Londona može da se poredi sa tadašnjom utakmicom, Koroman je odgovorio:

- Sigurno da može da se poredi. Isto je takmičenje, ista je težina utakmice. Bajern i Arsenal su među najboljim klubovima na svetu, tako da očekujem spektakl u četvrtak.

U dva mandata u crveno-belom dresu Koroman je sakupio blizu 90 nastupa i postigao oko 20 golova. Bio je tu u vreme velike krize na Marakani, kapiten kada je u klubu bio Robert Prosinečki, i može da da dobar savet mladim igračima kada su ovako velike utakmice u pitanju. Nastupao je i za engleski Portsmut, tako da ima i iskustva igranja protiv premijerligaških ekipa.

foto: AP

- Moraju da igraju hrabro! Nemaju šta da izgube, ako utakmicu odigraju muški rezultat neće izostati. Uz podršku navijača i uz sam ambijent koji se stvara oko utakmice, i koji će se tek stvoriti, sve to će im davati vetar u leđa - rekao je popularni Koki za kraj

Grci su nas umalo žive spalili! Dva su razloga zbog kojih Hrvati strahuju pred baraž, a jedan od njih nema veze sa sportom! (VIDEO)

(N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.