UEFA UPALILA CRVENI ALARM U HUMSKOJ: Partizan neće moći da igra Evropu ako ovi uslovi ne budu ispunjeni! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

panika u šampionu srbije!

UEFA UPALILA CRVENI ALARM U HUMSKOJ: Partizan neće moći da igra Evropu ako ovi uslovi ne budu ispunjeni! (FOTO) (VIDEO)

Videćemo kako će reagovati uprava crno-belih

Objavljeno:

Fudbalski klub Partizan odradio je suspenziju od dve utakmice bez prisustva publike koju je dobio od strane UEFA posle utakmica protiv Budućnosti i Olimpijakosa.

VASO "PSIHOPAT" BAKOČEVIĆ: Kad mi opsuje porodicu, tada sam spreman da idem do smrti! Može da me pobedi samo ako me iznesu sa nogama napred! (FOTO) (VIDEO)

Direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je za klupsku televiziju da je Partizan kažnjen i sa dodatnih 130.000 evra zbog neadekvatnih uslova na stadionu.

- Partizan je pored dve utakmice kojima je sankcionisan, kažnjen i sa još 130.000 evra, a video nadzor košta manje od toga - rekao je Vazura.

foto: aleksandar jovanović

Sada su iz Evropske kuće fudbala stigli novi uslovi koje crno-beli moraju da ostvare ne bi li stekli pravo da igraju evropske utakmice.

Stojke u svom stilu: Đenova je prošlost, mada i dalje ima vređanja! Dobijao sam batine i izlazio, nek me gledaju, ne radim ništa loše! (FOTO) (VIDEO)

Partizan neće moći da igra utakmice u Evropi ukoliko do februara ne postavi nove, savremenije kapije na ulasku na stadion. Ali pre svega toga, Partizan će do 27. oktobra, takođe po nalogu UEFA, morati da postavi video nadzor na samom stadionu kojim će biti pokriveni svi delovi tribina, kako spolja, tako i iznutra.

- Kao što se vidi, ljudi rade na postavljanju kamera. Mi imamo neke rokove iz UEFA da moramo da završimo video nadzor do početka novembra i da ono što smo sa kapijama započeli, da se realizuje do februara, jer u slučaju da se Partizan plasira u grupnu fazu, a ovi radovi ne budu završeni, nećemo moći da igramo na našem stadionu. To smo juče dobili zvanično od UEFA. Kamere moraju da se postave u roku koji smo mi ljudima dali da odrade, i sebi, i UEFA, koja nam je kao krajnji rok odredila 27. oktobar. To je dan kada kamere moraju da funkcionišu i da rade, dakle da do meča sa Skenderbegom budu aktivne i da snimaju - otkrio je Vazura.

foto: Dado Đilas

Videćemo da li će uprava crno-belih uspeti da se izbori sa ovim problemom.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Vaso Psihopat Bakočević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.