Ovo niko nije želeo da čuje! Lalatović otkrio, Mudrinskom može da se dogodi najgora moguća stvar posle jezivog Evertonovog starta! (FOTO)
Foto: fkcukaricki.rs

MUDRI, IZDRŽI!

Ovo niko nije želeo da čuje! Lalatović otkrio, Mudrinskom može da se dogodi najgora moguća stvar posle jezivog Evertonovog starta! (FOTO)

- Ostali smo bez odličnog igrača i čoveka

Objavljeno: 17:27h

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa "poljuljana" zbog teške povrede Ognjena Mudrinskog, ali da je siguran u povoljan rezultat protiv Javora.

Čukarički će u subotu od 17 časova dočekati Javor u okviru 13. kola Superlige Srbije.

NAJGLUPLJI POTEZ U ISTORIJI FUDBALA! Kako je Čile sam izlobirao u FIFA da ispadne sa Mundijala?! (FOTO) (VIDEO) - Mudrinski će mnogo nedostajati. Ovo je treći put ove sezone da opet krećem da tražim formaciju, igru i najboljih 11 igrača - rekao je Lalatović uoči utakmice.

KONAČNO: Muslin progovorio o Sergeju, mora da ispuni ova 3 uslova da bi zaigrao u reprezentaciji! (FOTO) (VIDEO) Ognjen Mudrinski je u duelu sa Partizanom doživeo težu povredu usled starta Evertona Luza i biće odsutan duže vreme, a Nenad Lalatović pored njega neće moći da računa i na Đorđa Đurića i Petra Bojića. - Ostali smo i bez mnogo igrača letos. Javor nam dolazi u trenutku kad je kod nas konfuzija, ali daćemo sve od sebe da nastavimo gde smo stali, a igramo sve bolje kako odmiče prvenstvo. Moji igrači su već pokazali da su dostojno zamenili fudbalere koji su nas napustili - kazao je Lalatović.

foto: Printscreen/Youtube/AM Video7S

On je rekao da je zadovoljan igrom protiv Partizana u prethodnom kolu, ali da ostaje žal zbog povrede Mudrinskog na toj utakmici.

POČELA JE POTERA ZA ORLOVIMA: Arsenal i Inter su već stali u red za reprezentativca Srbije! - Ostali smo bez odličnog igrača i čoveka, a možda mu je i ugrožena karijera. To je veliki stres za njega i njegovu porodicu, ali i za mene kao trenera i sve nas u klubu. Siguran sam da će on sve prebroditi na najbolji mogući način i verujem da će se vratiti jači na teren", naveo je trener beogradskog kluba. Lalatović je rekao da naredni rival Javor ima veoma brze igrače, dobru tranziciju i da Čukarički čeka "baš teška utakmica". Ulaz na istočnu tribinu stadiona na Banovom brdu biće slobodan, dok će za zapad koštati 300 dinara.

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.