OZBILJNI PROBLEMI ZA VENGERA! Arsenal značajno oslabljen stiže u Beograd! (VIDEO)
Foto: Reuters

ZVANIČNO

OZBILJNI PROBLEMI ZA VENGERA! Arsenal značajno oslabljen stiže u Beograd! (VIDEO)

Mogla bi ovde da se krije Zvezdina prilika za senzaciju u Ligi Evrope

Objavljeno: 12:18h

Reprezentativac Nemačke, Škodran Mustafi, neće doputovati sa ekipom Arsenala u Beograd na duel protiv Crvene zvezde narednog četvrtka u trećem kolu Lige Evrope.

KONAČNO: Muslin progovorio o Sergeju, mora da ispuni ova 3 uslova da bi zaigrao u reprezentaciji! (FOTO) (VIDEO)

Iako se Arsen Venger ne odlučuje za najjači sastav u tom takmičenju, Mustafi je odigrao ceo meč protiv BATE Borisova u prošlom kolu, pa se moglo očekivati da bude u timu i protiv crveno-belih.

Razlog njegovog nedolaska u Beograd je povreda zadnje lože, koju je "zaradio" igrajući za Nemačku protiv Azerbejdžana (5:1) u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018, a zbog koje će pauzirati oko šest nedelja, prenose britanski mediji.

- Izgubili smo Škodrana Mustafija na šest nedelja. Ne verujem da ćemo ga videti na terenu pre druge polovine novembra. Povređen se vratio i Sead Kolašinac, koji ima probleme sa kukom. Loran Košelni je trenirao sam prethodnih dana i tek ćemo da vidimo da li će moći da igra za vikend protiv Votforda - rekao je Arsen Venger na konferenciji za novinare.

SKANDAL POTRESA JUŽNU AMERIKU! Peruanci priznali da su namestili meč sa Kolumbijom! (VIDEO)

Crvena zvezda i Arsenal sastaće se u četvrtak na stadionu Rajko Mitić od 19 časova. Srpski predstavnik posle dva kola ima četiri boda, a engleski maksimalnih šest. U Grupi H su još BATE Borisov sa jednim i Keln, koji je bez bodova.

BONUS VIDEO: Gudelj baca dres klincu, odrasli čovek mu ga oteo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.