IPAK SE NIJE ISPALIO: Murinjo u Beču jeste gledao s posebnom pažnjom jednog srpskog reprezentativca! (VIDEO)
Foto: Reuters

nije zbog SMS-a došao

IPAK SE NIJE ISPALIO: Murinjo u Beču jeste gledao s posebnom pažnjom jednog srpskog reprezentativca! (VIDEO)

Trener Mančester junajteda je ipak znao zbog čega je došao na meč Srbije u Austriji i nije pogrešio

Objavljeno: 10:46h

I dalje se priča u Engleskoj o poseti Žozea Murinja utakmici između Austrije i Srbije u Beču i tamošnji mediji nagađaju, koga je to trener Mančester junajteda išao da gleda, osim svog Nemanje Matića.

NEMOJ DA NAS OPIJA USPEH: Srbiji treba niz malih čuda, pa da izbegne najslabiji šešir na žrebu! Navijamo i za dojučerašnjeg rivala!

Najpre se pojavila vest da se Portugalac "ispalio" i da je hteo da gleda Sergeja Milinkovića Savića, koji uopšte nije bio na spisku reprezentacije Srbije, pa je tako uzalud trošio vreme.

Nemoguće zvuči da se Murinjo ovako ispalio! Englezi otkrili tajni motiv zbog koga je gledao Srbiju u Beču, ali nikako nije mogao da vidi ono što je hteo!

foto: Printscreen/RTS

Međutim, sada "Miror" prenosi da ipak nije reč o vezisti Lacija, već da je "Posebni" u fokusu imao drugog reprezentativca Srbije, ali takođe člana zlatne generacije "Orlića" sa Novog Zelanda i iz Litvanije.

Reč je o Mijatu Gaćinoviću, članu Ajntrahta, koji je svojim igrama u klubu, ali i u reprezentaciji, gde je na tri meča postigao dva gola, skrenuo pažnju velikih klubova.

foto: Reuters

Doduše, moramo biti pošteni i reći da se krilni fudbaler i nije previše istakao na tom susretu, kao ni kompletan naš tim. Ipak, posebno, imaće vremena da se pokaže i u Bundesligi, ali i u pripremnim mečevima reprezentacije, pa možda i na samom Svetskom prvenstvu, ako bude bio među 23 putnika koje će odrediti Slavoljub Muslin za Svetsko prvenstvo u Rusiji, na koje se naš tim plasirao.

Inače, Gaćinović važi za jednog od najboljih igrača kluba iz Frankfurta i njihova je "zlatna koka" za budućnost, pa je nedavno potpisao novi ugovor, pa će Murinjo, ako ga i dalje bude želeo, morati da odreši kesu.

BONUS VIDEO: Gol Aleksandra Prijovića iz očiju novinara Espresa

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.