Ugasite ih, sravnite im stadion sa zemljom! Jedan srpski reprezentativac je dao više golova od cele ekipe Orlova! (VIDEO)
Foto: EPA/Lisi Niesner

SRAMNI SU

Ugasite ih, sravnite im stadion sa zemljom! Jedan srpski reprezentativac je dao više golova od cele ekipe Orlova! (VIDEO)

Ekipa koja je prethodnih godina bila nezgodan protivnik za svakoga, koja je velikanima otimala titule u pretposlednjem kolu, sada se nalazi u lošoj situaciji iz koje izlaza možda i nema

Objavljeno: 11:32h

Luka Milivojević je postigao prvi pogodak srpske reprezentacije na utakmici sa Austrijom, koji, nažalost, nije uspeo da nas pre utakmice sa Gruzijom odvede na Mundijal.

Ali uspeo je da tim prvim pogotkom u reprezentativnoj karijeri postane efikasniji od celog kluba za koji igra - Kristal Palasa.

Hrvatska otpustila selektora! Hoće li se Robert Prosinečki uhvatiti u koštac sa najstresnijim poslom svoje karijere? (VIDEO)

Ekipa londonskih Orlova, sa najvatrenijim pristalicama u najvišem rangu engleskog fudbala, kojoj je, kao i nama, ova ptica simbol, u Premijer ligi nije uspela da postigne nijedan pogodak, što zbog povrede Bentekea, što zbog nekih drugih problema u postavci igre, dok je za sedam mečeva primila čak 17. U Liga kupu je postizala pogotke, ali to je ipak trećerazredno takmičenje na Ostrvu.

Iako mu Silva više nije trener, ova fotografija je fantastična ilustracija situacije u kojoj je Milivojevićev klub u odnosu na situaciju u kojoj se Luka nalazi u reprezentaciji.

foto: Reuters
foto: Reuters

Pošto, čisto da vas podsetimo, i dalje smo prvi u grupi i igramo sa Gruzijom u Beogradu za plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji!

SVE TI JE OPROŠTENO! Iako nas je uništio, Marko Arnautović je upravo postao omiljeni srpski gastarbajter! (VIDEO)

Zato, u ponedeljak svi na stadion, nemojte da vas sanjamo!

BONUS VIDEO: Grupa JNA i Grobari pevaju košarkašicama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.