Bambi Tošić ispričao Rusima kakav dogovor ima sa upravom Partizana!
Foto: Beta/Branislav Božić

Uslov pod kojim može da ide

Bambi Tošić ispričao Rusima kakav dogovor ima sa upravom Partizana!

Trenutno povređeni igrač crno-belih je letos prilikom povratka u voljeni klub, ipak postigao i jedan usmeni dogovor sa čelnicima crno-belih oko odlaska

Objavljeno:

Na iznenađenje mnogi Zoran Bambi Tošić je ovog leta odlučio da se vrati u Partizan, iako je imao dobre ponude iz inostranstva, pogotovo iz Turske i Rusije.

ALARMANTNO - PARTIZAN PRED GAŠENJEM? Vujošević i jedan bivši igrač mogu da gurnu klub u provaliju bez dna!

Međutim, iskusni krilni igrač je po napuštanju CSKA iz Moskve odlučio da se vrati kući i u klub u kome je stekao afirmaciju.

foto: Beta/Branislav Božić

- Imao sam dobre ponude iz inostranstva. Iz Rusije, Turske i UAE. Ali, odlučio sam da se vratim u Srbiju. Partizan je ozbiljan klub, igra grupnu fazu Lige Evrope. Ujedno, kod kuće je uvek najlepše. Jako sam zadovoljan - rekao je Tošić ruskim medijima tokom nedavnog boravka u Moskvi, gde je išao zbog privatnih obaveza, pa je iskoristio to što zbog povrede nije deo reprezentacije Srbije, da ih završi.

Partizan otkrio šta će se zaista desiti sa dva talentovana igrača za koje se pojavila vest da su već sad otpisani!

- Imam stan u Moskvi, a u minulom periodu akumulirale su se određene stvari koje su zahtevale moje prisustvo. Sada se vraćam u Srbiju kako bih nastavio sa treninzima. Nažalost zaradio sam i tu manju povredu koja zahteva oporavak - rekao je Tošić koji bi trebalo da se vrati na teren već za utakmicu Kupa protiv Rtnja.

foto: EPA/Peter Klaunzer

Ono što je sigurno najzanimljivije jeste da postoji određeni dogovor sa čelnicima Partizana oko toga u kom slučaju može da napusti klub, a za koji srpska javnost nije znala.

- U isto vreme dogovorio sam se sa upravom da mogu da idem ukoliko stigne ponuda koja je interesantna meni i klubu. Ako tako bude, neće biti problema. Planiram da igram još nekoliko godina na vrhunskom nivou - objasnio je Tošić koji je potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima.

BONUS VIDEO: Grobari pevaju "Zeko lopove" u Hali sportova

(Espreso.co.rs / Izvor: Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.