ZAKRPI ME, HOĆU DA IGRAM! Lavovsko srce Fernanda Gaga: Ligamenti mu uništeni, on vrišti od bolova i traži da se vrati na teren! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

reprezentacija, čast i borba

ZAKRPI ME, HOĆU DA IGRAM! Lavovsko srce Fernanda Gaga: Ligamenti mu uništeni, on vrišti od bolova i traži da se vrati na teren! (FOTO) (VIDEO)

Nije mogao da se pomiri sa time da ne može da pomogne svojim saigračima u jednom od odlučujućih mečeva

Objavljeno:

Argentina se nalazi na rubu! Potop tamošnjeg reprezentativnog fudbala je na pomolu posle odigranih samo 0:0 protiv Perua na "Bombonjeri" i plasman na Mundijal u Rusiji ne da visi, nego je gotovo izvestan neodlazak.

Još veću senku na taj poraz bacila je scena sa Fernandom Gagom, iskusnim vezistom koji je pokazao koliko je u stvari želeo da pomogne svojoj reprezentaciji i kakav borbeni duh poseduje kada je reč o nacionalnom dresu.

foto: Reuters

Ipak, preteška povreda je bila jača od njega, a da stvar bude još gora, desila se samo tri minuta nakon što je ušao u igru.

Prilikom lošeg dodavanja, njegovo koleno je jednostavno "propalo" kao što smo mnogo puta mogli da vidimo na fudbalskim terenima, i tom prilikom je došlo do kidanja ukrštenih i lateralnih ligamenata.

foto: Reuters

Vrištao je od bolova u tom trenutku i pokazao klupi da mu je potrebna izmena, međutim, onda se pridigao, izašao van terena i čekao lekarsku pomoć i tada je pokazao kakvo srce mu kuca u grudima.

- Zakrpite me! Hoću da se vratim na teren - vikao je Gago dok ga je lekar upozoravao da na taj način može da ugrozi još više i karijeru, ali i zdravlje. Međutim, to njega nije interesovalo.

Zategli su mu koleno i vratili ga na teren, ali samo na kratko, već posle dva minuta je i sam shvatio da ne može i izašao je iz igre.

Njemu je ovo inače bio prvi meč u reprezentaciji i to na izričit zahtev selektora Sampaolija, još od 2015. godine, jer se u međuvremenu oporavljao od teške povrede Ahilove tetive.

foto: Reuters

BONUS VIDEO: CRVENO-BELI U TERETANI: Jovičić i Le Talek kidaju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.