MUNDIJAL BEZ ARGENTINE, SAD JE VEĆ SKROZ REALNO: Više ništa ne zavisi od Mesija i kompanije, strepeće i od drugih! (VIDEO)
Foto: EPA/Juan Ignacio Roncoroni

i Baraž im visi

MUNDIJAL BEZ ARGENTINE, SAD JE VEĆ SKROZ REALNO: Više ništa ne zavisi od Mesija i kompanije, strepeće i od drugih! (VIDEO)

"Gaučosima" ne samo da je neophodan trijumf u poslednjem kolu u Ekvadoru, već zavisi i odo toga šta će uraditi ostale reprezentacije

Objavljeno: 09:42h

Više to nije samo moguća opcija već je postalo sasvim realno da Argentina ne zaigra na Svetskom prvenstvu u Rusiji. "Gaučosima" je dogorelo do noktiju i u poslednjem kolu strepeće, ali sada više ništa ne zavisi od njih.

Mesi i kompanija su još jednom razočarali svoj narod odigravši tek 0:0 protiv Perua na prepunoj "Bombonjeri" i izazvali opštu paniku među navijačima i u tamošnjem fudbalu.

Zbog toga, ali i ostalih rezultata koji im nisu išli na ruku Argentinci su pali na 6. mesto tabele sa 25 bodova koliko ima i petoplasirani Peru, a to mesto vodi u baraž sa timom iz azijskih kvalifikacija.

Ispred njih su Brazil koji je obezbedio plasman, potom Urugvaj kome fali bod u poslednjem kolu da matematički obezbedi mesto u Rusiji, a sa po 26 bodova još strepe i Kolumbija koja je propustila zicer neočekivanim porazom od Paragvaja na svom terenu, kao i Čile koji se u finišu vratio u vrh.

Bez šansi u poslednjem kolu nije ni Paragvaj koji je neočekivanim trijumfom u Kolumbiji sada opet u igri pred poslednje kolo koje će i definitivno dati odgovor ko će sve uz Brazil ići na Mundijal, a ko će gledati Svetsko prvenstvo od kuće.

Argentina ide u Ekvador, Kolumbija mora da napadne Peru iz sve snage inače će ona ostati u nebranom grožđu. I Čile će morati svim silama da se potrudi da ne izgubi u Brazilu, dok je Paragvaju potrebna pobeda i onda takođe da čeka rasplet ostalih rezultata.

foto: EPA/David Fernandez

KVALIFIKACIJE ZA SP, 17. KOLO:

Četvrtak:

Bolivija - Brazil 0:0

Venecuela - Urugvaj 0:0

Petak:

Kolumbija - Paragvaj 1:2

(Falkao 79 - Kardozo 89, Sanabrija 90+2)

Čile - Ekvador 2:1

(Vargas 22, Sančez 85 - Ibara 82)

Argentina - Peru 0:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIIDEO: Grupa JNA i Grobari pevaju košarkašicama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.