DOBIO JE JOŠ JEDNU ŠANSU: Ova utakmica odlučuje da li će Đukić ostati trener Partizana?
Foto: Dado Đilas

neće da stvaraju nervozu

DOBIO JE JOŠ JEDNU ŠANSU: Ova utakmica odlučuje da li će Đukić ostati trener Partizana?

Iskusni strateg još nije potrošio sve kredite i imaće priliku da tokom dvonedeljne pauze trgne ekipu, a potom slede dani raspleta

Objavljeno:

Partizan ima vrlo loš period iza sebe obeležen neuspesima u Ligi Evrope i Superligi Srbije.

Navijači su izuzetno nezadovoljni rezultatima i igrom ekipe, a posle remija bez golova sa Čukaričkim na udaru se našao trener Miroslav Đukić.

Ipak, on nije potrošio sve kredite koje ima kod uprave kluba, što je jasno i izjave predsednika Milorada Vučelića, koji je između redova poručio da bi ključna za Đukićevu sudbinu mogla da bude utakmica protiv Skenderbega u Albaniji.

foto: Marina Lopičić

- Zabrinuti smo situacijom, ali nema mesta nervozi. Naravno da smo nezadovoljni, ali je, u krajnjem slučaju, smanjena prednost lidera, sada je svima jasno da nema nepobedivih i da je razlika dostižna. Čitamo: nečiji igrači su umorni, pa – zar naši nisu? Odigrali smo vrhunsko poluvreme protiv Dinama. Zamislite da je Đukić mogao da računa na Zorana Tošića, Nebojšu Kosovića i Marka Jevtovića: da li bi bila drugačija priča? Plus, Suma je tek izašao iz povrede. Mnogo nam je važna utakmica sa Skenderbegom u Albaniji. Ako tamo pobedimo - rekao je Vučelić.

Ekipi crno-beli sigurno će prijati i dvonedeljna pauza zbog reprezentativnih obaveza tokom koje će Đukić imati vremena da trgne ekipu, a onda sledi meč u Kupu protiv Rtnja, potom gostovanje u Surdulici i onda odlazak u Albaniju.

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso o meču sa Austrijom, ali i muzičkom ukusu

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.