FIFA ostala bez teksta, Barselona osudila ponašanje države, a navijači Reala su imali brutalan odgovor na referendum! (FOTO)
Foto: AP

ludnica!

FIFA ostala bez teksta, Barselona osudila ponašanje države, a navijači Reala su imali brutalan odgovor na referendum! (FOTO)

Na sve ovo FIFA nije imala jasan odgovor

Objavljeno:

U Kataloniji održao referendum o nezavisnosti, cela Španija je bila na nogama, a sva dešavanja uticala su i na sport.

U slučaju proglašenja nezavisnosti Katalonije, Barselona bi mogla da istupi iz španske lige.

Spremajte BALKON za KRALJICE! Srbija je šampion Evrope!!!! Gracije pregazile Holandiju i zemlju učinile ponosnom! (VIDEO) - Od danas do nedelje ćemo se izjasniti. Ne dajte im nikakav izgovor oni to i žele, čućemo se glasno i snažno - poručio je u četvrtak štoper Barselone i španske reprezentacije Đerar Pike.

Neki klubovi stali po strani ne želeći da mešaju sport i politiku, drugi su otvoreno podržali referendum. Jedan od njih je i onaj najveći koji nikada nije ispadao iz najjačeg takmičenja i za koji igra Lionel Mesi, Barselona.

EKSPLOZIJA NEZADOVOLJSTVA! Miroslav Đukić i igrači Partizana na meti POBESNELIH GROBARA! (VIDEO)

- U svetlu skorašnjih događaja sa osvrtom na trenutnu političku situaciju u Kataloniji Barselona ostaje verna svojoj istorijskoj posvećenosti odbrane naroda i demokratije, slobode govora i prava na samo-odlučivanje i osuđuje bilo koji postupak koji može da ugrozi slobodno ostvarivanje ovih prava. Stoga Barselona javno izražava podršku narodu, entitetima i institucijama koje garantuju ta prava - glasila je poruka oz Barselone.

EVERTON?! Mora da pripazi! Lalatović pobesneo na Brazilca! Potvrđene najgore vesti vezane za Mudrinskog! (VIDEO)

Na sve ovo FIFA nije imala jasan odgovor. - Po ustaljenom pravilu, FIFA ne komentariše potencijalne buduće scenarije - glasio je odgovor FIFA za Rojters.

A navijači Real Madrida poslali su svoju poruku u svet podizanjem španske zastave na meču Real Madrida i Espanjola.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba posle poraza Partizana

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.