JAKO! Dugo niko nije nahvalio Zvezdu, ali i srpski fudbal, kao trener Kelna! (FOTO)
Foto: Beta/Branislav Božić

rekao svoje

JAKO! Dugo niko nije nahvalio Zvezdu, ali i srpski fudbal, kao trener Kelna! (FOTO)

- Crvena zvezda je veliki klub i ima veliku tradiciju u Evropi. Oni dominiraju u domaćem prvenstvu

Objavljeno:

Trener fudbalera Kelna Peter Šteger rekao je da njegova ekipa u predstojećoj utakmici Lige Evropa protiv Crvene zvezde pre svega mora da bude koncentrisana na najosnovnije stvari, jer očekuje težak zadatak protiv "tima s velikom tradicijom u Evropi". - Crvena zvezda je veliki klub i ima veliku tradiciju u Evropi. Oni dominiraju u domaćem prvenstvu. Ukoliko pratite srpski fudbal, znate da se tamo igra tehički veoma dobro. Pobedili su dobre timove u kvalifikacijama i puni su samopouzdanja. Očekuje nas težak zadatak. U predstojeći ulazimo sa željom da nadogradimo dobre stvari iz meča sa Hanoverom. Moramo da budemo koncentrisani na najosnovnije stvari - rekao je Šteger na današnjoj konferenciji.

NERAZDVOJNI KROZ ISTORIJU! Mečevi za Hičkoka, prokleta Borusija, Savićević i Stanković, maloletni Toni Kros i nesrećni Ranđelović! (FOTO) (VIDEO) Keln će sutra u drugom kolu Grupe H Lige Evropa od 19.00 dočekati Crvenu zvezdu. - Mislim da je grupa relativno izbalansirana.Ako ste u grupi sa Arsenalom, koji je 19 godina zaredom igrao u Ligi šampiona, ostalo nam je objektivno, samo da se borimo za to drugo mesto u grupi. Upravo to će shvatiti i Crvena zvezda i BATE Borisov kada budu igrali sa Arsenalom. Iako trenutno ne zauzimamo drugo mesto, objektivno je da smo u ravni sa srpskim i beloruskim timom - rekao je Šteger.

foto: Fonetap

On je dodao da ga raduje što će njegova ekipa na sutrašnjoj utakmici imati veliku podršku navijača, uz ocenu da to "mnogo znači igračima".

- Rastao sam u vreme kad je Zvezda imala vrhunski tim. Ima nekoliko prijatelja u mojoj Austriji i oni navijaju za Zvezdu. Reč je o timu koji dominira u svom šampionatu, igra tehnički doteran fudbal i poseduje kvalitetan sastav. Imaju gosti šta da ponude, ali imamo i mi. Meč sa Beograđanima je nova prilika da nastavimo na izgradnji samopouzdanja, odnosno da ostanemo na pozitivnom putu, posle remija u Hanover - rekao je Šteger.

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara posvećena Željku Obradoviću

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.